anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum definiți voi prostituția morală?
Ce înseamnă, de exemplu, dacă o femeie se prostituează d.p.d.v moral?

Răspuns Câştigător
| Nyarlathotep a răspuns:

Prostitutia este atunci cand femeia pune orice fel de conditie pentru access la intimitate: asta inseamna cand cere bani contra unui serviciu, cand da ultimatumuri (ori faci x, y sau z ori nu mai pupi sex)

Orice fel de troc, schimb, ultimatum, CONDITIE care impune o actiune, un serviciu, un gest contra cost pentru accesul la sex, fie ca acea femeie este profesionista de meserie SAU NU, se numeste prostitutie!

Prostitutia nu este practicata doar de prostituatele declarate prostituate. Este practicata si atunci cand ea cere ceve, ORICE, contra cost pentru sex: sa i se cumpere x, y sau z, sa o astepte pana cand este ea gata sa se ofere etc. OOrice fel de conditie pentru accesul la pasarica, e prostitutie.

Cand acel acces este oferit voluntar, natural unei persoane cu care imparti chimie, atractie, ceva special, fara nici un fel de cost atasat, abia atunci NU se numeste prostitutie. Orice altceva se numeste protitutie.

| anonim_4396 explică (pentru Nyarlathotep):

La partea cu trocul (mai ales în remunerație = s3x) sunt de acord cu dumneata.
Dar aia cu "așteptatul" mi se pare too much să o încadrezi la "prostituție"
Mai creepy mi se pare că girl ți-a oferit funda. Fiecare e liber să aleagă liber și să rezoneze cu ceva, asta clar, mai ales că ți-am zis ai spus bine totul, dar iar repet că exagerezi oleacă. happy A fi "așteptat", ba chiar până la urmă uneori a rămâne lângă un om că-l iubești, dar poate ăla chiar e asexuat/asexual (nu știu exact care-i termenul concret) și tu chiar îl "aștepți" așa o viață sau chiar dorești să rămâi lângă el o viața ( eu aici nu vorbesc despre simplul s3x care până la urmă ăla poate fi introdus la prostituție și nici doar o atracție pur, dar doar pur s3xuală/carnală ci eu vorbesc de dragostea reală, și nu dau aici exemplu de oameni care poate sunt sucks fizic sau chiar complexați sau au avut violuri sau traume și poate din cauza asta nu vor să facă și s3x, eu aici vorbesc chiar de oameni aparent normali, dar poate tipa crede că e mai ok să se păstreze până la căsătorie sau alții cum spuneam as3xuali, alții nu vor acum, dar iubesc enorm sau alții poate chiar sunt minori sau prea tineri și nu vor complicații cum ar fi un copil, că se gândesc la tinerețea lor-ok poate ăia sunt totuși ceva paranoia, deoarece clar oricum toți se protejează, dar zic, poate fi și cazul ăsta) ci eu mă refer la 2 oameni care vor și asta sau doar unul, dar ei se plac și se iubesc și poate unul chiar pune condiția asta "Ies cu tine, te vreau, dar nu fac aia", acum pe bune, eu iar zic că exagerezi oleacă. În rest nu am nimic de comentat, chiar îți dau dreptate. happy

| Nyarlathotep a răspuns (pentru anonim_4396):

Putem fi amandoi de acord ca orice pret pus pe accesul la pasarica, se numeste prostitutie, CORECT? CORECT! BUN!

Asteptatul pentru acces la pasarica, cand ea ii spune lui sa o astepte este o conditie pusa. Conditia asta este pretul pe care EL il plateste ca sa aiba parte de pasarica ei, corect? Iar daca este un pret care trebuie platit pentru accesul la pasarica, cum am spus ca se numeste? Ghici ciuperca ce-i? PROSTITUTIE!

Cand o femeie doreste cu adevarat un barbat, ea va fi aia nerabdatoare, ea va sari in sus si in jos sa faca orice ca el, barbatul, sa doreasca o relatie cu el, si o va face cu placere pentru ca simte cu toata fiinta ei ca-l doreste cu ea si IN EA, cat mai repede, cat mai tare!

La polul opus este specimenul de femeie care pune un barbat sa astepte ca sa nu carecumva el sa creada ca poate beneficia de pasarica prea usor. Aia e o femeie care nu-si iubeste barbatul dar CARE ARE UN INTERES DIN PARTEA LUI. Interzicerea temporara la pasarica, amenintari cu interzicerea accesului la pasarica sunt condiitii puse, sau mai pe romaneste pretul pe care ea il asigneaza accesului la pasarica. Iar cand vorbim de un pret pus pe accesul la pasarica, cum se numeste asta? PROSTITUTIE!

"A fi "așteptat", ba chiar până la urmă uneori a rămâne lângă un om că-l iubești, dar poate ăla chiar e asexuat/asexual (nu știu exact care-i termenul concret) și tu chiar îl "aștepți" așa o viață sau chiar dorești să rămâi lângă el o viața" === Asta e o vrajeala spusa de unele femei care nu sunt atrase de barbatul lor dar nici nu vor sa-l lase sa-si gaseasca pe una care sa-i aprecieze cum merita.

Eu personal nu am simtit NICIODATA, nici cand eram indragostit ca doresc sa stau cu cineva care pur si simplu NU VREA SEX, si nici nu am permis sa-mi spuna ca asta e "DRAGOSTE ADEVARATA" De cele mai multe ori o astfel de femeie si-a tras-o in draci pe timpul liceului si facultatii, prin bude si baruri, prin discoteci si petreceri, iar acum cand EA are intereseul sa INSFACE un barbat, acum pune un pret pe accesul la pasarica (care oricum a suferit uz si abuz). Si cum definim pretul pus pe pasarica? PROSTITUTIE!

Poate nu esti de acord, dar funda mi se cuvine si imi mentin punctele de vedere scrise. Daca sunt nelamuriri, te ajut eu sa intelegi.

| anonim_4396 explică (pentru Nyarlathotep):

Oricum, funda nu am dat-o eu, deci așa că eu doar îmi susțin punctul de vedere și atât, plus că nu cred că și chiar dacă ar realiza fata că totuși e ușor exagerată părerea ta, ar mai avea cum să schimbe cu ceva.
Anyway, eu îmi susțin părerea, și la fel ca în cazul tău nici eu nu mi-o schimb. Aș avea doar de adăugat ideea cu "amenințatul" ok, accept că dacă se merge pe ideea "ori mă aștepți, ori te duci dracu" e una și poate fi prostituție, ceea ce susții dumneata. Dar dacă nu există nicio condiție acolo și e de fapt, "eu nu fac asta și punct, dar eu vreau să merg să privesc stelele cu x, eu stau lângă x când îi e rău, dar și când îi e bine, eu împart totul cu x, dar eu pur și simplu nu fac aia, din n motive, și nu sunt nici genul care să mă duc cu altul" atunci nu văd că aș face vreo prostituție, evident asumat și faptul că da, poate după 5 luni sau un an, doi, dacă totuși nici eu nu aleg să fac aia, tipul mă va abandona într-un final, dar fără ideea că eu i-aș fi pus o condiție, ba din contră i-aș prezenta pe tavă problemele mele, dar și faptul că eu nu vreau aia și punct. Mai ales în stadiul incipient al relației. Pentru mine s3xul ar fi cireașa de pe tort, nu startul în viață. Și clar nici nu sunt genul de om care m-a atras vreodată bărbații cu care am început să vorbesc fix despre treaba asta, ci cei cu care mai întâi au fost alături spiritual de mine, apoi cei cu care am simțit că pot vorbi despre orice, apoi au venit dorințele mai arzătoare. Și nu, nu mă refer la tipi urâți aici, ba dacă stau să mă gândesc bine, deși eu am avut all the time probleme cu kilogramele, tipii cu care am vorbit chiar arătau cool și erau slabi toți. Funny laughing) dar i-am alungat pe toți cei cu care a început discuțiile fix despre s3x. Așa că, nu știu cum descrii tu, dar eu sunt persoana în cauză, care orice relație aș începe vreodată (deși cred că totuși nu-mi mai doresc asta la vârsta asta) dar chiar și așa, orice relație aș începe, oricând, nu va începe never cu s3xul. happy Și sunt departe de a considera măcar că fac vreo prostituție. Să zicem doar că sunt educată pe old school, pe old times. Ok, admit și că nici eu nu sunt chiar 100% sigură de ideea că ar trebui să aștept până la căsătorie, dar nici sigură, că o relație bună începe cu s3xul. happy

| Nyarlathotep a răspuns (pentru anonim_4396):

Doamna mea, ai tot dreptul de pe lume sa-ti croiesti viata asa cum vrei. Astea fiind spuse, tine cont de cateva lucruri:

"Privitul in stele" e fain si frumos. Si presupunand ca eu as fi singur iar tu presupunem ca ai vrea sa petreci timp cu mine sa ne uitam la luna si stele, fara nici un fel de contact intim. Eu nu as iesi din casa doar ca sa privesc luna si stele, din simpllul motiv ca nu este incitant pentru mine sa fac DOAR asta. In cazul asta mai castigat sunt daca stau in casa, vad un film sau un anime, joc un joc. Da, as privi luna si stelele cu tine, stiind ca exista o foarte foarte mare posibilitate in seara aia sa facem si ALTCEVA, sau sa fi facut deja. Atunci da, se justifica din plin sa stam impreuna sa ne uitam la luna si stele. Dar daca nu exista legatura AIA intre noi, pentru mine privitul luna si stelele devine o mare pierdere de timp si iti zic la modul cel mai sincer, nu stau nici macar 5 saptamani cu tine, nici vorba de 5 luni sau 1 an cum ziceai.
5 luni? Ai innebunit? Cine crezi ca sta pe uscat atata de dragul tau?

Sexul nu se discuta, nu se dezbate, nu se negociaza. Daca se ajunge sa dezbatem cand vom face, DACA vom face, deja stiu ca NU VOM face! Cum am spus de atatea ori, daca ai fi genul de femeie care sa doresti un barbat cu toata fiinta ta, nu mai incape loc de vorbe. Ii vei da de stire foarte repede ca vrei altceva de la el, DECAT PRIVIT LUNA SI STELE, daca ma intelegi. Oricum, solutia e foarte simpla: cand femeia incepe sa enumere toate motivele si scuzele pentru care nu se poate dedica barbatului ca un viitor partener, cu cat pune mai multe bariere intre ea si el, cu atata va fi mai clar ca tipul sa-si vada de drum cu alta.

Ziceai ca treuie sa te astept 5 luni sau un an. Daca as fi singur, in tot acest timp, as avea acordul tau sa mi-o pun cu eventuale cunostinte cu beneficii, pana te hotarasti tu?

Sunt curios, in 5 luni de asteptare, sau un an, inteleg ca nu esti dispusa sa facem nimic intim. OK! Dar nu te opreste cu nimic sa faci handj0b-uri, sau chiar bl0wj0b-uri. Sau asteptarea asta de 5 luni-1an de care zici, presupune abstinenta totala din partea lui, fara ABSOLUT NICI CEL MAI MIC CONTACT sau placere intima oferita de tine?

Daca spui ca esti old school inseamna ca esti virgina si te pastrezi pentru casatorie, iar odata casatorita te supui total si absolut barbatului. Este asa? Sau am inteles gresit?

Ti-ai pus vreodata problema ca amandoi asteptati un an si apoi amandoi descoperiti ca nu sunteti compatibili in pat si ati pierdut un an aiurea? Te-ai gandit la asta?

11 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Este o arta

| RAY a răspuns:

Nu exista moralitate definitivă/ universal valabila, eu nu consider prostituția ca fiind imorală

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De exemplu videochatul.

| doctorandus a răspuns:

Hmm... feministele radicale afirma: casatoria este prostitutie mascata.

| Hammurabi a răspuns:

Prostituția morală se întâlnelte mai ales la bărbați.
La câte unul care acceptă ani de zile să-l f... nevasta la creier, până îi sar capacele. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aaa?! Există așa ceva? happy
Recunosc că aici m-ai încuiat.
Nu știam că există prostituție de mai multe feluri laughing) știam doar că există prostituție și este un termen pus activităților s3xual3 pentru bani, mai exact de fapt, afacerii cu s3xul, dar mai multe nu cunosc.
Încerc să mă gândesc la ceva și singurul lucru care-mi sună-n minte ar fi că poate fiind "moral" se referă la ceva legat de gânduri, de "personalitatea" cuiva care duce a ceva legat de prostituție. Zic doar ce cred. Habar nu am de fapt.
Dacă întrebi însă cum se vede prostituția dpdv moral, deși am impresia că nu asta era întrebarea ta, însă dacă ar fi așa, clar la nivel moral, prostituția nu a fost niciodată o activitate bună sau văzută cu ochi buni.

| 4evergentleman a răspuns:

Only fans