Traieste in prezent daca vrei sa ai o viata ok.
Nu cred ca ai 50 de ani sa disperi, ai timp.
Prezenta feminina poti sa ai si azi langa tine daca ai putin papagal.
Daca stai si te plangi, e posibil sa nu capeti nimic!
Daca ai vazut si tu si iti dai seama nu crezi ca e logic sa nu repeti greselile,mai ales droguri, vrei sa furi,omori,sa fii omorat,omule e drog, hai daca fumai, dulciuri, dar nu drog sau alcool exagerat, ele vor veni cand tu o sa fii un barbat
Pai cum sa depasesti regretele, e simplu.
Nu ai ce regreta, cu mintea de atunci nu ai fi putut face si gandi altfel, asa ai simtit si ai gandit, asa ai facut, deci nu esti vinovat, nu puteai gandi atunci cu mintea de acum.
Regreti daca ai fi putut face altfel si n-ai facut, dar nu puteai, mintea ta nu iti permitea sa ai si o alta viziune.
Nici nu puteai sa vrei altceva, ca si vrutul asta tot din creier vine.
Daca intelegi asta, nu vei mai regreta ceva ce nu ai fi putut face.
Zicem noi ca vrem aia sau aia, dar alegem tot pe o baza din spate din inconstient pe care noi nu o cunoastem, ceva ta face sa alegi cutare, iar acel ceva nu il controlam noi, erai imatur, aveai si felul de a fi in asa fel, erau mai multi factori care te-au facut sa alegi ce ai ales.
Acuma te-ai maturizat, si acel ceva care te-a facut sa alegi prost, s-a schimbat, si poti gandi altfel, poti face altfel.
Si chiar daca nu ai facut un viitor atunci, aia este, vezi ce poti face acum, asa cum am zis.
Dar daca mananci ceapa si inveti o meserie buna o sa ajungi sa iti vindeci traumele, asa am auzit, eu nu ma bag.
Regretele trebuie anihilate orice ar fi, am explicat de ce ieri.
Am mai vorbit cu dvstra si imi pareti om cumsecade, am mai intrebat pe mai multi, pe vremea dvstra erau multi oameni diagnosticati cu depresie si anxietate? eu cred ca era tot ca acum, dar acum se vorbeste mai mutl despre asta, ca si criminali era dar nu se discuta pe vremea aia.
Era ca si acum, doar ca nu aflai ca nu se mediatiza, spitalele de psihiatrie erau arhipline.
Deci ai dedus bine, acum se vb mai mult, si afli.
Exact si criminali erau, psihopati, traume, Ion Rimaru era psihopat.
Da, nu era nici o diferenta, gandeste-te ca spitalele erau pline de orice, puscariile tot pline ca si acum, nu e clar?
Puscarii in plus nu s-au prea facut, nici spitale de psihiatrie, deci is tot alea.
Pai da ma plus ca oricine trecea prin traume grave ajungea sa aiba probleme de genul, dar oare cea mai grea trauma e dus e cea in care iti privesti mama lovita de tata? eu nu am vazut violenta cu ochii mei in familie dar in schimb tatal meu era destul de critic cu mama la o varsta, mie doar un amarat de bullying de la scoala si mi-a dat niste sentimente de furie in viata de adult.
Sa nu mai faci Niciodată așa ceva. Sa lași pe alți sa se drogheze ei cât vor tu stai departe de așa drogați o să-ți distrugă viata și nu o sa mai fi om toată viața ta termina cu prostile astea frate rahaturile alea ai văzut și tu nu-ți aduce nimic bun în viata îți distruge viața eu uneori nu va pot înțelege cum se ajunge acolo cum puteți face așa ceva chiar nu va dați seama deloc ca va nenorociți viețile în ultimul hal ai făcut bine ca țiai dat sema frate ca nu-i de glumit și ds joaca cu așa ceva și acum ști ca ai făcut o greșeală enorm și ai învățat ca cu așa ceva nu-i de joaca și de glumit mulți foarte foarte mulți se drogheze în ziua de azi nu o să-ți vina se crezi numărul colosal că-ți au ajuns sa se drogheze pana și cei mai buni prieteni mi-am pierdut din caza la droguri astea nu mi-am venit sa cred ca băieții prieteni mei adevărați care copilărit cu ei am crescut eu ei am sai vad vreodată în halul ăla le-am dat și bani și ce au vrut ei în momentul ăla nu a mai ținut cont de bani de nimic când i-am văzut ca niște zombi și cum erau ce băieți erau dacă ai ști și uite drogurile cum iai făcut sa ajungă stai fratele meu departe de așa ceva nu-ți mai nenorociți viata eu îți spun sincer din toată inima cu Adevărat dale dracu de droguri de orice ar fi ele ca au ieșit acum fel și fel acum nu-ți mai distruge viața eu ma bucur cu Adevărată Dumnezeu mieste martor ba bucur cu Adevărată când vad așa băieți și spun ca și-a dat seama cu Adevărat ce fac rahaturile si prostile astea dale dracu nu mai face asa ceva aruncale dela foc la toate și nu mai face asa ceva Niciodată frate ai grija de tine frate
Este bine ba chiar foarte bine sa regreți și ști de ce frate? Așa îți dai seama ce pierzi în viață cu Adevărat Așa îți dai seama de greșelile pe care le faci în viață cu Adevărat Așa îți dai sema ce este este cel mai important în viata asta pentru tine prin regret da regreți cu Adevărat Așa îți dai seama de tot cine ce este cu Adevărat pentru tine cine cine este cu Adevărat pentru tine și ce iubești cu Adevărat si pe cine iubești cu Adevărat mai mult decât orice și oricine regretul te distruge mai rău ca drogurile și orice pe lumea asta eu regret ca am făcut multe greșeli în viata asta și nu mam împăcat Niciodată cu greșelile mele care le-am făcut că dacă mași împăca cu regretele mele asta ar însemna că nu mia păsat cu Adevărat și nu au contat cu Adevărat pe mine și Niciodată nu mam iertat când am făcut rău și nici nu am sa ma iert Niciodată pentru tot răul care l-am făcut altor oamenii nevinovați Nu pot accepta Niciodată ca acel om a suferi din cauza mea și eu sa accept asta? Cum sa fac așa ceva? Mai bine mor și ma duc dracu decât sa accept ca un om din cauza mea suferă și a pățit ceva eu nu pot ridica așa ceva nu pot accepta ca un om din cauza mea este terminată pai eu ști cum sunt? dacă știu ca cineva și mai ales cineva care este pe primul loc pentru mine suferă și are probleme din cauza mea sunt terminat de tot eu nu ma ieri Niciodată pentru așa ceva și Dumnezeu are grija să-le plătesc și dacă te mint cu tot ce am zis aicia Dumnezeu sa ma facă cu știe el și sa am cancer și orice vrea inima ta regretul te face să-ți dai sema de tot și tot ce iubești cu Adevărat din toată inima și tot sufletul regretul te face sa realizezi multe. uite ce frumos îți dai seama ce ai greșit vezi? acolo în inima aia ceva arde arde rău de tot ceva te omoară pe de viu ști ce este? Regretul Adevărat ăla are o durere nedefinită și nu o poți opri Niciodată și ști de ce ca ai inima Adevărată și poți sa simți ce este greșit ce doare cel mai rău ai darul ăsta de la el inima asta doar el ți-o poate da nimeni altcineva nu-ți poate da o așa inima și sa cari o așa inima îți trebui multă răbdare și multa îndurare nu oricine are inima Adevărat să-și șea seama cu Adevărat de regretul Adevărat și durere pe care nu o poți deinfini în niciun fel nici în vorbe nici în scris nici în nimic te omora de viu regretul de distruge prin regret vezi și Adevărul Cu Adevărat.
Nu ai ce regreta, daca ai facut rau altuia, ai facut ca asa gandeai la vremea aia, nu ai cum regreta, ca nu aveai mintea de acum ca sa poti alege.
Așa a fost sa fie, cu timpul o să fii împăcat cu tine și o să accepți trecutul. Încă nu este timpul pierdut pentru a cunoaște fete.
petroneladiva882882 întreabă: