| eveline_9271 a întrebat:

Cum depasiti fobia sociala? Frica de a spune ceva in preajma oamenilor de teama ca o sa va critice pana la sange?

3 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Pentru a scapa de fobia sociala trebuie s-o am, nu? Eu nu am de ce scapa, de aia sunt catalogat ca fiind ironizantul site-ului. Decat pupincurist, mai bine ironizant, crede-ma. Stapan pe limba ta sa fii intotdeauna, dar in unele cazuri trebuie s-o lasi mai moale pentru a nu-ti pierde respectul. Pentru a ma critica cineva, mai intai trebuie sa ma cunoasca. Asadar, multi nu ma critica, ma amuza.

| AndutzaAndu a răspuns:

Păi mie personal de la un timp a încetat să-mi mai fie frică de ce o să zică lumea că mă bag şi eu în seamă şi aşa mai departe, pur şi simplu îmi zic părerea mea aşa cum e, nu mă mai doare de x care mă critică "până la sânge", nu-l bag în seamă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandeste-te de 2 ori inainte de a spune ceva si asigurate ca ceea ce spui este corect din punct de vedere moral, apoi spune-o pur si simplu, intra in discutii de cate ori ai ocazia fara sa te gandesti ca vei fi criticat, o sa scapi repede de fobia asta si in plus o sa iti dezvolti abilitatile de comunicare. Socializare placuta!