Pai... fiecare are stilul lui si de acea s-ar putea ca ceea c fac eu sa fie o prostie, dar daca ai intrebat iti raspund.
Atunci cand sunt inconjurata de oamenii de care nu am chef pentru. ca sunt suparata imi aduc aminte melodiile hip hop ( "nu te poti baza decat in tine, e mai bine", "baietii mari nu plang sunt plini de sange"-cazul meu "fetele",...). Incerc sa trag aer in piept, zambesc si spun: "Doamne ajuta!".
Apoi cand sunt singura acasa iau ursuletul meu de pluj preferat, pun muzica trista, iau jurnalul si incep sa scriu. Apoi mai stau ceva timp si ma gandesc la ce e in neregula, cum s-a ajuns aici sau in fine depinde... Asta cam 1 ora, 1 ora si ceva. Dupa asta dau drumul la nisre faze comice, niste filmulete cu Garcea...
DAR lasa ce ti-am spus eu. Gandeste cum ai depasi tu situatiile astea. Daca eu te-as fi intrebat pe tine asta tu ce ai fi spus? Asta e lucrul care conteaza. Daca te astepti sa afli un raspuns despre un mod de viata de la altcineva, fi sigura ca nu vei putea face ceea ce spune acel cineva. Insa un lucru e sigur: nu trebuie sa te scufunzi in probleme toata ziua, dar nici sa trecui peste ele mereu ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat si intr-o zi sa te ajunga toate din urma, sa te invaluie intr-o mantie neagra si sa te doboare.
Sincer? Nu ma abtin sa zic ce cred sau ce gandesc asa ca, primul pas pe care il fac ese sa ii trimit pe toti "de unde au venit". Nu trebuie neaparat sa depasesti cat sa traiesti fiecare lucru care ti se intampla. Fie el bun sau rau. Dupa ploaie vine soare asa ca, fii optimist, va veni si vremea ta.
@spaikizz v-am intrebat fiinda uneori simt ca am atatea probleme incat toate modurile in care treceam peste probleme nu am au "efect"( gen ascultat heavy metal, sa ies sa iau o gura de aer pentru a reflexiona asupra a ceea ce s-a intamplat, incerc sa ma gandesc la lucrurile pozitive pe care le-am trait s.a.) stiu ca nu sunt unica cu probleme din lumea asta si ceea ce mi-am repetat mereu "Ce nu ne omoara ne face mai puternici, Un sut in funt e un pas inainte."Dar uneori te simti asa de singur in depasireau unei situatii dificile incat iti vine sa-ti "iei campii" si sa dispari.Acum datorita tie am un citat in plus "fetele mari nu plang sunt plini de sange".