| geotpu;) a întrebat:

Cum dezinstalez cyber security? am incercat si numerge, imi cere licenta. ceva de genu.ast

Răspuns Câştigător
| Gabystelistu95 a răspuns:

Start -> Run -> HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion -> sterge CyberSecurity

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion sterge 1FD92E3F7C34799BFB075C41DA05D1FE.

Ctrl+Alt+Delete -> Process -> click dreapta pe tsc. exe si csc. exe si click pe Kill process.

Du-te la C:\Program Files\CS si sterge folderul CS.

Si daca vrei incearca si cu programul MalwareBytes' Anti-Malware ca sa scanezi tot computerul si pe Cyber Security.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ai intrat in control panel la add or remove programs? sterge`l si apoi intra sa-l dezinstalezi.altcumva nu stiustraight face

| geotpu;) explică:

S-a rezolvat totul. oricum merci si te astept si cu alte ocazii sa mai rasp la intrebari de-ale mele. mi-ai fi de mare ajutor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dain cauza la cyber security mi sa **** pccryingcum scap de el?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un program care te poate scapa de asta in cateva secunde: http://www.gadgeturi.net/cum-sa-scapi-de-programele-antivirus-false/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba eu nu stiu eu zic sa bagi windowsu din nou ca in alt fel nu poti sal dezinstalezi am si eu prblema cu security tool daca styt cum sa ma ajuty...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

RASPUND cum se poate sterge SECURITY TOOL. intri in C:/document&settings/all users/aplication data si acolo gasesti 1 sau 2 mape cu 8 cifre, daca gasesti da clic si ai sa vezi ca scrie SECURITY TOOL il stergi si ai scapat. M-am chinuit multe zile si am reusit in sfirsit, am cautat in google. Dar am raspuns EXPLICIT. SUCCES! PTR SECURITY TOOL