1. Conversatia poate fi dominata de tine atunci cand tu esti mai interesant decat persoana cu care vorbesti.
2. Tu trebuie sa detii mai multe informatii despre un anumit subiect decat interlocutorul tau.
3. Nu te stradui prea mult, o sa pari fals/falsa.
Personal eu recunosc o persoana rationala din primale minute de converesatie nu trebuie sa citesti romane isi dai seama de asta de educatia celei persoane,de cum vede ia lumea,nu trebuie sa domini sau sa tragi de cineva de limba a converesa e o placere daca ai cu cineva desigur, da la cum e lumea in ziua de azi mai bine nu converesezi si pastrezi pentru tine, nu ai cu cine sti de ce? ca cu toti ne aparam convingerile de exemplu eu ca ateu degeaba miai spune de dumnezeu ca n-am chef de pierdut timpul sau inveres noua ne place oamenii ca noi cei care sunt de acord cu noi, care ne fac complimente, ne zambesc, ne plac prosti de care sa profitam, ce e asa placut sa discuti cu cineva ca apoi sa te barfeasca? eu nu vad nimic cool in a discuta cu un om mai bine cu o pisicuta sau cu un ateu rational