Dorm destul de adanc, dar reactionez usor la zgomote neobisnuite.
Aveam si eu un prieten care vorbea mult prin somn si era imposibil de trezit.
De obicei dorm adanc dar ma trezesc la zgomote, la alarme. Am si momente cand dorm dus si nu reactionez la nimic.
Prin liceu am o intamplare d-asta cu somnul, aveam ore dimineata si mergeam mult cu autobuzul pana acolo, era pus la mama dracu liceul dar imi dadea adrenalina drumul mai ales ca imi placea sa ma plimb in zonele alea, nu stiu de ce. Urc in autobuz si ma asez pe un scaun, eram terminat de obosit, efectiv simteam ca oricand o sa ma intind pe jos sa dorm dar incercam sa ma tin tare cu ochii care se inchideau progresiv dar nu total, mai era ceva care ma facea sa stau treaz, cum stateam pe scaun cu capul rezemat de geam nu am stiut cand m-a furat somnul si am tras un dormit in autobuz, eu trebuia sa cobor undeva la 3-4 statii de cand ma urcasem, m-am trezit undeva aproape de capatul liniei, habar nu aveam pe unde eram ca nu recunosteam peisajul, intarziasem si la ore, am intrebat calatorii pe unde sunt si mi-au zis ca mai e putin si e capat de linie si mi-au zis ca mai am nu stiu cate statii pana la liceu, asa ca am ales sa merg pana la capat si l-am luat tot p-asta, barem am facut treaba pana la capat : ) ) ) mai aveam o varianta sa cobor la statie si apoi sa-l astept tot p-asta in frig pana ajungea la capat si relua traseul, asa macar aveam scaun asigurat si era cald. Am prins la intoarcere o aglomeratie nasoala, am ajuns aproape de ora a 2-a, m-a intrebat profa de ce n-am venit si i-am zis sincer ca am adormit in autobuz si n-am mai apucat sa cobor, s-au prapadit toti de ras.
Am adormit si in tren dar am avut marele noroc sa mai fiu cu cineva care m-a trezit cand a trebuit sa coboram, daca eram singur ajungeam mai mult ca sigur pe la Cuca Macaii printr-o gara d-aia fantoma in camp sau pe la Arad, eu fiind din cealalta parte a tarii.
Raluca_2845 întreabă:
anonim_4396 întreabă: