Brigitta cred ca l-am suparat pe Dl Inginer, sorryyyyyyyyy (mi-am luat si eu la stupide si nefolositor pentru intreaga activitate de pana acum
Ma dar curios mai esti. Fiecare doarme, cand "doarme", asa cum si unde doreste, dar tu sa-ti alegi un loc asa de neconfortabil, nu ma asteptam. Tavanul nu-ti ofera stabilitate si oricand poti sa "cazi" si nu langa cine iti doresti si atunci te alegi doar cu niste "vanatai" si atunci cine o sa te mai "placa"?
Ti-ai schimbat avatarul insa acesta este mai rau pentru ca, te-ai transformat intr-un vampir si cred ca, tu esti bland ca un "mielusel". Mai cred ca, cineva are ceva cu mine ca, nu-mi mai trimite intrebarile prietenilor si atunci am ramas "blocata" doar in caldura verii si nu a simtamintelor calde ale prietenilor mei de pe TPU. Nu ti-am raspuns insa la intrebare, eu dorm in pat, imbracata corespunzator pentru somn, te satisface?
Sper sa cobori de pe tavan si sa tragi un puiut de somn, intr-un loc mai confortabil, pentru a nu te "extenua". Pupici si somn usor.
Eu dorm dezbracata doar daca sunt in compania unui barbat, de care sunt interesata
In rest, dorm vara in chilotei si un maiou din matase iar, iarna in egari si bluzita de pijama.
Goala. La cat este de cald, cum sa dormi imbracata?
Am ditamai patul sa ma zbenguiesc!
Imbracata,(as dormi altfel dar am copil mic si nu vreau sa ma vada, altfel!) si de dormit, dorm in pat! dar cred ca in curand ma mut sa dorm in balcon, e mai racoare!
Pe parchet dezbracat sau in chiloti.
Cand is la tara si in hamac...
Sub cerul liber cand ies pe Siret.
In pantaloni scurti si in maiou
si de preferat sa dorm in pat ... dar merge si canapeaua
Cum spui tu Bro - avand in vedere ca-ti mentii tineretea SUGAN ...sangele oamenilor, inseamna cate tin muschii sa adopti pozitiile dorite de tine - respectiv, atarnat
Iacata ca, Contesa doreste sa-l impresioneze pe Dl Inginer acum-i Dra InJiniera - esti moldoveanca?
Dorm in chilotzei si intr'un maieu! De preferat dorm in pat, daca mai ajung si pe jos asta e cu totul altcevaDar tu BRO, cum preferi sa dormi?
Bro,esti prea batran!totusi la 69 de ani... mie imi place pozitia nu varsta
Bro, esti prea batran! totusi la 69 de ani... mie imi place pozitia nu varsta
Vara dorm intr-un compleu subtire, iarna am pijama. De obicei. dorm in pat, dar daca e sa beau mai dorm si pe fotoliu sau pe dulapul de incaltari din balcon Doar tu stii ca nu-mi trebuie mult sa ma ametesc
Pai...eu dezbracata.sa in chiloti...si.vezi ca te dau in judecata pentru plagiat si cer daune morale! in natura!
De obicei goala sau intr-un tricou mare de-al prietenului In pat.
E confortabil tavanu? Pare rigid.
1.In lenjerie intima. indiferent de anotimp.
2. In pat si uneori in hamac.
Dorm in pat in pijamale si dimineata ma trezesc pe pervazul geamului
Apropo, cum ma sa dormi atarnat de tavan? Iti sugerez ceva: dormi cu cracii pe sifonier atarnat in jos.
Ali516 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
MarianGherghinescu întreabă: