anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum dormiti? Imbracati, dezbracati, in pijama, in chiloti? In pat, pe jos, in hamac, pe canapea?
Eu dorm atirnat de tavan, apropo de poza de la avatar rolling on the floor

Răspuns Câştigător
auran
| auran a răspuns:

Brigitta cred ca l-am suparat pe Dl Inginer, sorryyyyyyyyy (mi-am luat si eu la stupide si nefolositor pentru intreaga activitate de pana acum rolling on the floor

46 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Crucified-Countess ok, daca vei cistiga, accept. Daca nu ciuciu rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dorm dezbracat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu dorm dezbracat...il mai las pe gogu sa se mai aeriseascarolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Auran initial am citit camasutra de noapte laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@rocorobert, se imbata de placere cand isi face datoriarolling on the floorrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Auran n-o sa vezi barbat sa nu-i fie gindu la asta si nu zic mai multe ca ma bate Raluca laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Auran, eheeee laughing
Flory dar am spus, atirnat de tavan, da daca renunti la chilotzei si maieu cred ca pic de pe tavan direct linga tine big grin tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Flory nu stii ce-mi poate pielea, nu te lega de virsta, ti-am zis ca vampirii se opresc la 30 laughing
Ioanaa pai stiu laughing
Brigitta nu mai sint pe tavan, am picat liga Flory rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
În pijamăluțe și în pat.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu dezbracat, in pat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Flory am cazut ca un fulg, doar nu voiai sa cad ca tzaranu peste tine sa te sperii rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Brigitta asta ma intreb si eu, ca acum ne amuzam nu ne certam sa apara ranchiunosii laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Flory intinde dreak o creanga si o sa ma simti, ba chiar o sa ma si auzi dac-mi arzi una cu creanga peste ochi rolling on the floor
Mariana sint un adevarat mielusesl, nici nu stii devil o:-) devil cam in ordinea asta rolling on the floor

| Filip23 a răspuns:

Jos, cu un picior legat de lustra (pentru circulatie) si cu mina catre tastatura, ca sa castig timp dimineata...

| CodrinV a răspuns:

LA pielicica goală e cel mai nașpa

| sannyuu a răspuns:

Dezbrăcat...chiar nu vă înțeleg de ce trebuie să stiți, e rusinos cumva? cititi de ce esti bine să dormi dezbrăcat
și fiecar doarme cum vrea, mai puțin preoți și pocăiți că ei cred că te nasti îmbrăcat laughing

Întrebări similare