| Mihaela567men6746en8648 a întrebat:

Cum e clasa a 5A?
Ca sa nu ma iau dupa toti handicapatii care zic ca e grea ca-i usoara,ca-i asa si pe dincolo. o parere sincera - un vot bun
un raspuns util excelent - vot si funda
haideti vreau raspunsuri in special de la cei care au trecut de clasa asta un nou inceput dar toate raspunsurile sunt bine venite. de aceea am spus si o parere sincera, pentru cei care nu au trecut de a v a.
in ce clasa sunteti?

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca te descurci cu invatatul nu o sa fie greu dar daca nu atunci ti se pare complicat.

| SnowBella a răspuns:

N-ai de ce sa-ti faci ganduri, sa-ti bati prea mult capul. E ceva nou pentru tine deci e normal sa ai emotii. Poate si faptul ca o sa ai colegi noi te ingrijoreaza. Nu vreau acum sa-mi exersez talentul de compozitor si sa-ti scriu o pagina intreaga, siropoasa, revenind mereu la aceleasi sugestii pe care si altii ti le pot da. Nu pot sa-ti spun decat sa fii tu insuti. Multi iti spun ca acum e un prilej bun ca sa te schimbi, sa faci o impresie buna colegilor, si eu aveam impresia ca daca schimb ceva in viata, ma voi schimba si eu. Dar sa-ti spun ceva, nu are rost nici sa incerci.
Anyway, daca te ingrijoreasa si materiile sau cum te vei descurca cu invatatul, iti pot spune ca n-o sa-ti fie foarte greu, dar asta depinde si de tine desigur. In clasa a V-a profesorii sunt mai indulgenti, mai intelegatori, dar vor incerca totusi sa va pregateasca pentru greul ce urmeaza (clasa a 7a de exemplu).
Sper ca o sa-ti fie usor sa treci macar peste primele zile. Eu cand am inceput liceul am crezut ca o sa clachez, nu-ti doresc tie asta.
Multa bafta.

| sodobar a răspuns:

Mia mi-a placut mai mult din a-5a,misto ca ai mai multi profesori

| Alishia a răspuns:

A 11-a, e destul de ok...ideea e sa continui sa intevi pentru ca ceea ce inveti in a5-a se leaga cu a6-a si tot asa, pana la final de a 8-a toate sunt in lant, si sa nu arunci caietele.

| AndreeaaD a răspuns:

Pentru mine 17 septembrie va fi prima zi de liceu asa ca va fi ceva nou.Si eu ca si tine incerc sa ma pregatesc psihic si sa gandesc pozitiv, ca e un nou inceput, unul important si diferit fata de ceea ce a fost pana acum.
Clasa a V a nu este grea.Trebuie sa stii sa te adaptezi si sa fii constincioasa.Deja ai trecut intr-o alta etapa, mai avansata.Vei avea profesori noi, nu va mai fi doamna invatatoare asa cum te-ai obisnuit, ci vor fi mai multi profesori, fiecare cu specialitatea lui.Asta nu trebuie sa te sperie.Tu trebuie sa te tii de treaba, sa le dai o impresie buna de la inceput iar apoi sa fi constanta.Colegii vor fi aceiasi, numai daca nu s-a mutat cineva intre timp.
Va trebui sa te pregatesti la mai multe materii, bineinteles cu un grad mai mare de dificultate dar cum am spus de la inceput, daca te tii bine pe pozitii si esti constincioasa va fi totul in regula.
Cam asta e tot.Iti urez multa bafta!

| roxiada a răspuns:

Clasa a v-a! a trecut de foarte multi ani pentru mine dar imi aduc aminte cu drag, sunt sigura ca daca esti comunicativa si iti place cartea vei avea o periodata foarte interesanta de timp in acest an! distreaza-te si invata!:*