Am putea spune că e şi un concurs. Poţi ajunge şi expert, iar de câştigat poţi câştiga cu siguranţă două lucruri : experienţă şi invidie. Invidia este direct proporţională cu poziţia în clasament.
Nuuu, toţi mă iubesc şi mă apreciază. Sunt toţi la picioarele mele şi mă idolatrizează.
Dragă @alexeanca, ştiu cine eşti şi nu consider necesar să port un dialog de orice natură cu domnia ta, nici în privat, nici anonim şi nici de pe cont.
Salut! Nu e niciun concurs! Admina si cei care se ocupa de site decid periodic pe baza calitatii raspunsurilor cine merita sa fie expert si cine nu.Bafta!
@anonim, de cand e fiu de PDL-ist! Dar de ce nu scrii logat? Te "desconspiri"? Stii ca asa zice Zeus al vostru
De ce consideri o provocare faptul ca l-am intrebat daca s-a simtit invidiat?
Celelalte raspunsuri ale mele sunt replici la alte postari anonime care insa au fost sterse De ce oare?
Si zici ca..."mda"... ce sa inteleg de aici?
Alexeanca, usurel draga, ce tot faci aici, de invinuiesti, discriminand (pe Arthur)? De ce toata treaba asta?
P. S. Exista si privat (daca nu stiai): il poti utiliza cu in orice scop!
casandru, ''concursul'' acesta, consta in timpul tau prestat in folosul comunitatii acesteia; deci, muncind, se ajunge expert: respecti, ajutand lumea! (asa se va capata si fundele si, orice..., in fine...)
O zi buna.
Scuza-ma, incearca sa fii atenta, deci: cine pe cine a provocat, pana la urma? (''alexeanca a răspuns:
@Arthur te-ai simtit invidiat cat ai fost expert? '' - nu vad niciun raspuns catre cel care intreaba.)
&Apropo, draga: ''privatul'' - nu e musai (numai) pentru ''tandreturi''. Si, exagerezi, te intreci cu gluma. (''...nu sunt in "tandreturi"cu arthur. Tu esti?) Mda...
Pai, cu ce scop? Daca ai venit sa tuflesti multe si marunte... Dar, chiar asa, necesita o repetare? Nu ai si tu, un simt al tau?, pentru ca, observ, iti tot place sa continui in penibilitate, aducandu-mi din nou - gluma facuta (de prost gust!), in discutie.
Sa ne intelegem, mie nu-mi plac vulgaritatile; nu era cazu... Si, chiar iarta-ma, nu-mi amintesc sa ne fi cunoscut dinainte, ca sa-ti si permiti - a le face cu mine!
Ce mai, intelege ce vrei! - ma retrag, mai am si alte treburi...
BlackManJe întreabă:
dya333 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: