| casandra2222 a întrebat:

Cum e cu concursul asta TPU daca am inteles ca daca ai multe fundite esti expert TPU dar ce castigi daca esti expert TPU.

Răspuns Câştigător
| Arthur a răspuns:

Am putea spune că e şi un concurs. Poţi ajunge şi expert, iar de câştigat poţi câştiga cu siguranţă două lucruri : experienţă şi invidie. Invidia este direct proporţională cu poziţia în clasament.

8 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Nuuu, toţi mă iubesc şi mă apreciază. Sunt toţi la picioarele mele şi mă idolatrizează.

| Arthur a răspuns:

Dragă @alexeanca, ştiu cine eşti şi nu consider necesar să port un dialog de orice natură cu domnia ta, nici în privat, nici anonim şi nici de pe cont.

| Floreenofficial a răspuns:

Salut! Nu e niciun concurs! Admina si cei care se ocupa de site decid periodic pe baza calitatii raspunsurilor cine merita sa fie expert si cine nu.Bafta!

| alexeanca a răspuns:

@anonim, de cand e fiu de PDL-ist! Dar de ce nu scrii logat? Te "desconspiri"? Stii ca asa zice Zeus al vostrulaughing

| alexeanca a răspuns:

De ce consideri o provocare faptul ca l-am intrebat daca s-a simtit invidiat?
Celelalte raspunsuri ale mele sunt replici la alte postari anonime care insa au fost stersetongue De ce oare?
Si zici ca..."mda"... ce sa inteleg de aici? blushing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alexeanca, usurel draga, ce tot faci aici, de invinuiesti, discriminand (pe Arthur)? De ce toata treaba asta?
P. S. Exista si privat (daca nu stiai): il poti utiliza cu in orice scop!
casandru, ''concursul'' acesta, consta in timpul tau prestat in folosul comunitatii acesteia; deci, muncind, se ajunge expert: respecti, ajutand lumea! (asa se va capata si fundele si, orice..., in fine...)
O zi buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuza-ma, incearca sa fii atenta, deci: cine pe cine a provocat, pana la urma? (''alexeanca a răspuns:
@Arthur te-ai simtit invidiat cat ai fost expert? '' - nu vad niciun raspuns catre cel care intreaba.)
&Apropo, draga: ''privatul'' - nu e musai (numai) pentru ''tandreturi''. Si, exagerezi, te intreci cu gluma. (''...nu sunt in "tandreturi"cu arthur. Tu esti?) Mda...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, cu ce scop? Daca ai venit sa tuflesti multe si marunte... Dar, chiar asa, necesita o repetare? Nu ai si tu, un simt al tau?, pentru ca, observ, iti tot place sa continui in penibilitate, aducandu-mi din nou - gluma facuta (de prost gust!), in discutie.
Sa ne intelegem, mie nu-mi plac vulgaritatile; nu era cazu... Si, chiar iarta-ma, nu-mi amintesc sa ne fi cunoscut dinainte, ca sa-ti si permiti - a le face cu mine!
Ce mai, intelege ce vrei! - ma retrag, mai am si alte treburi...