| eduard12332 a întrebat:

Cum e cu esti ceea ce gandesti? Deci daca eu ma gandesc zilnic ca voi ajunge sa fiu un tip controlat emotional voi ajunge? Fara efort doar ca ma gandesc ca asa o sa fiu? Intr-adevar s-ar putea sa aiba efect putin placebo dar atat, mai mult?

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Eu nu prea cred in asta cu "esti ceea ce gandesti", gandurile de multe ori sunt incontrolabile, pur si simplu apar si dispar, pentru a deveni ceva sau cineva trebuie sa ajungi la actiuni, daca nu faci ceva indiferent ce, nu ai cum sa produci schimbari. E exact ca aia "fapte, nu vorbe", deci trebuie sa treci la actiune, gandul nu e suficient. Ganduri avem multe, dar de multe ori ele nu se materializeaza daca nu depui efort, uneori nu obtii ce vrei nici daca depui efort, daca te depaseste situatia. Daca ar fi functionat omenirea dupa puterea gandului...am fi fost toti niste vrajitori care am fi zis 2 incantatii si rezolvam orice problema dar nu asa functioneaza lumea : ) )

1 răspuns:
| DjSannan a răspuns:

Nu, nu vei ajunge sa fii un tip controlat emotional doar pentru ca te gandesti la asta. Efortul si practica sunt cele care conteaza cel mai mult in a face schimbari in viata ta. Daca iti doresti sa devii un tip controlat emotional, trebuie sa te concentrezi pe schimbarea propriilor comportamente si atitudini si sa te antrenezi pentru a te controla pe tine insuti. Acest lucru poate dura ceva timp si poate fi destul de dificil, dar cu perseverenta si rabdare, este posibil sa ajungi sa fii un tip controlat emotional