| TheToxicNightmare a întrebat:

Cum e in clasa a v-a? Greu/Usor?

11 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

E usor.Doar ca ai profesori noi, si ai sa dai tezehappy

| LostInDreams a răspuns:

Asa cum spune matadoru este diferit, nu greu.Este altfel sa iti vina profesori noi la ficare ora, in rest nimic greu.Anul acesta va fi usor, va veti acomoda cu orarul, cu profesorii, cu orele. Dintr. a 6 a o sa fiti luati mai tare ca nu o sa mai fiti mici.Acum totul e OKhappy

| matadoru a răspuns:

E putin mai diferit nu greu.Pana acum in clasele I-IV aveai un 2-3 profesori.Acum e altceva, apare un diriginte sau o diriginta, la fiecare ora alt profesor e putin mai greu pana te inveti cu ei dupa aia nu ai probleme.

| Marijuana a răspuns:

Geva gen clasa Ilaughing adica inveti chestii noi pe care probabil nu le-ai stiut pana acumhappy

| mihaela0205 a răspuns:

Pentru mine a fost usor...sunt in a 6 a

| Anileda a răspuns:

E usor daca inveti.
O sa ai profesori la toate materiile, dai teze, nu e greu.
Succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu inainte sa intru clasa a V-a eram super speriata. Imi imaginam ca o sa fie super-greu si o sa am numai note mici, dar nu e asa. Clasa a V-a este chiar foarte usoara. O sa iti fie putin mai greu la inceput pana te obisnuiesti cu profesorii, dar apoi o sa fie bine.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-a placut mult in a V-a...nu mi s-a parut deloc greu, cu cat treceam clasa a6, 7, 8 mi se parea tot mai greu.
pana te vei obisnuii cu profesorii e mai greu.
Si e foarte diferit, iti va placeahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este usor pentru mine. dar depinde si cum te descurci tu.sunt momente grele dar si usoare

| xd2403 a răspuns:

Hmm...

e km greu ...pana te acomodezi dureaza
o sa inveti ceva mai nou

| Danutza_9659 a răspuns:

Pai e greu sa te acomodezi cu programa dar asa da e usor

Întrebări similare