anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum e in liceul grigore cerchez?

12 răspunsuri:
| εїз a răspuns:

Liceul este foarte bun, am vrut sa ma duc la acest liceu, dar pănă la urmă, am ales alt liceu. fac foarte puţin pana la acest liceu, sincer. se intră si cu o medie buna, este vizavi de City Mall, liceul nu este chiar asa bun, dar este acceptabil, pentru mai multe detalii, poti da add la id. ul meu.
mihaizza_sorin
Baftă!

| Bybanu a răspuns:

Sa ma pis pe el de liceu de ****, cu regulile si amenzile lor(nu ma plang ca nu am luat amenzi deloc si nu s-a luat nici un profesor de mine). Cum ma nene sa ma oblige sa intru si sa ies la ora fixa din scoala? e normal asa cevastraight facestraight face...pentru fumatori, macar sa-i lase frate sa fumeze afara, ca se duc in wc si nu poti sa te pisi linistit ca e ditamai fumul; de profesori numai zic...propun sa te muti, vei zici acum ca nu, dar mai incolo vei regreta ca nu te-ai mutatwinking

| Camelia_7710 a răspuns:

Cum sa fie vizavi de city mall liceul cerchez tipu` care ai raspuns primul?laughing)))))
e la 0 statie de tramvai de city
laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O panarama de liceu cu niste profesori distrusi care cer bani ca sa te treaca

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E frumos liceul daca sti cum sa scapi de problemewinking...laughing)cautama andy_jamayk...clasa 10 D

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Estee suuper mistoo love struck eu sunt clasa a 12-a. si ce sa zic laughing acum esti a 9-a thinking hmmm. ciudat. nu te-am vazut prin liceu big grin. oricum. un sfat din proprie experienta laughing fereste`te sa te certi cu Ioneasca si cu Purice laughing In rest e totul ok. si daca le ai ca prietene pe cele mai sus mentionate. iti zic sigurwinking termini liceul sigur big grin... ahh. si cea mai super profa din toate liceele :d doamna profesoara de matematica D-na Bolat Hortensia! si cel mai cool prof. domnul profesor de chimie dl Raducanu Constantin! Baftaaa love struck

| elrusso a răspuns:

Eu sunt de 3 ani in cerchez si nu ma plang. nu este cel mai bun liceu dar nici n-as vrea sa fie. multi or sa spuna ca liceul e "naspa" (gen reguli prea stricte care te ingradesc), dar depinde si cum o iei. daca stai in banca ta si nu te bati sau spargi catedre si geamuri atunci nu vei avea de ce sa te plangi.

| ™▄ ~ ♥Ŧunky`s ßeBё♥ ~ ▀ ™ a răspuns:

Nu e bun idul...as vrea si eu sa aflu mai multe despre acest liceu ca am cazut in el...si vreau sa stiu daca este bun.si baietii fetele cum sunt de trebuie etc?
...

| ™▄ ~ ♥Ŧunky`s ßeBё♥ ~ ▀ ™ a răspuns:

Buna tu ai intrat in cerchez?

| DeeaPytyka a răspuns:

Este bine esti boboaca acum daca da lasa-mi idd la mesaje ca si eu sunt

| alexandddra a răspuns:

Si eu tot in cerchez am intrat, la turism.
Uff.mai e 1 zi de vacanta straight face

| eu_1804 a răspuns:

Si eu as dori sa stiu cum e? este adv ca trebuie sa porti uniforma obligatoriu? ca asa se spunea si la scoala de unde vin dar nimeni nu o purta?

Întrebări similare