Ca intr-o scoala (eu sunt inca la gimnaziu). Am niste profesori foarte draguti, dar nu toti sunt asa adica unii chiar iti ofera un sfat iar altii vin doar ca sa-si ia salariul. Colegii... Ce pot sa zic, prietenii mei, nu chiar toti, persoane care atunci cand te vad plangand te ajuta cu un sfat, mai ales fetele. Cam asa e la mine in scoala cel putin... A da, era sa uit domnul gardian, e un fel de Mr. Bean in scoala. Deci razi de nu mai poti de el. Mai ales ca etajul in care se afla clasa mea e numai al nostru deci, e destul de bine sa fii la scoala, char daca unora nu le place eu o consider atat un loc in care inveti cat si unul in care poti fii ajutat. Sper ca te-am ajuta.
Destul de ok, pacat de mistocarii care-l strica si profesorii aia comunisti care cred ca scoala este cea mai importanta de pe fata pamatului
Profesorii sunt de treaba dar elevii lasa de dorit. Sunt doar cativa care au cat de cat o viata, restul trebuie sa-si cumpere una.
Majoritatea elevilor sunt foarte aroganti si increzuti, am noroc cu cativa care sunt cat de cat ok.
Cat despre profesori, no comment.