| LaviniuA a întrebat:

Cum e orasul vostru duminica noaptea?
In Buc parca e singura noapte cand orasul e mai liber.
Cred ca lumea se odihneste ca sa inceapa o noua saptamana.
Mi se pare deprimant.
Odata am mers cu metroul dimineata pe la 8. Era full de lume si aveau niste fete de parca se duceau pe ultimul drum. Cam asa arata viata unui om pana la pensionare?

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Lavinia oameni merg la munca iar dimineața sunt adormiți

| dullcat a răspuns:

Cum vrei sa fie duminica noapte din moment ce oamenii merg la lucru si trebuie sa doarma pentru a putea fi productivi? Nu se poate sa fie constant vibe de Las Vegas.

| Frank51 a răspuns:

Ca și orice alt oraș mai mare, destul de liber cu oameni care se plimbă prin atmosfera răcoroasă.

Nu știu cum e să mai mergi dimineața la muncă, pentru că n-am mai fost de vreo 3 ani, deci la faza asta depinde de cine e matinal și cine nu.

| LaviniuA explică (pentru Frank51):

Iti e dor de vremurile alea? De ce ai renuntat?

| Frank51 a răspuns (pentru LaviniuA):

Nu, nu mi-e dor pentru că nu sunt matinal, dorm până la 9-10. Nu am renunțat, lucrez de acasă 4 din 5 zile.

| LaviniuA explică (pentru Frank51):

Ba da, esti matinal. Eu nu sunt, ca de multe ori ratez dimineata si ma trezesc dupa 12.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Erau obosiți.

| liliana77any a răspuns:

Prin centru mai vin oameni, imi place zona din piata Unirii cu fantani.
In urma cu ani de zile era frumos, se organizau multe concerte in aer liber mai ales pe perioada verii.

| LaviniuA explică (pentru liliana77any):

Erau la Universitate concerte demult, in vremurile prepandemie. Mi-e dor de vremurile alea.

| DomnulPoliticos a răspuns:

Mergi cu metroul? Ca saracii?

| dullcat a răspuns (pentru DomnulPoliticos):

Daca sa ai bani inseamna sa stai ca prostul blocat ore intregi in trafic si sa te uiti la altii in aceeasi situatie, atunci mai bine sa primesti eticheta de,, sarac'' de la respectivii si sa mergi cu metroul, pentru ca ajungi mai repede acasa si ce sa vezi, aparent timpul inseamna bani.

| LaviniuA explică (pentru DomnulPoliticos):

Ma prefac si eu ca-s saraca si mai iau metroul laughing