Omule corpul uman este ca un calculator -de unde stie biosul cand sa inchida un pc? se baseaza pe senzori montati pe procesor,placa video si temperatura din carcasa, placa de baza, daca eu indepartez un sensor el nu va stii de asta si va lua foc, e si corpul uman are senzori daca se defecteaza numai simti caldura, frigul, e usor nici sa numai simti frica se indeparteaza amigdala din creier, de exemplu un simplu medicament iti poate da senzati de orice, antidepresivele imi dateau senzati, dureri, ganduri, sa vezi cum e sa ai pulsul 170-180 instant si simti ca mori,creierul sta in intuneric acolo el are ca baza senzori atat,ochii nu vad de fapt,creierul creaza, interpreteaza cum are el chef ceea ce vezi, de asta uni vad fantome, spirite, varcolaci, pe bune, trebuie crezuti ei chiar vad pe bune =e o eroare desigur
Intrebi cumva despre oamenii strazii sau despre persoanele mai in varsta? Ma indoiesc ca vorbesti de tineret sau adulti tineri.
ai vazut oameni la 40 de grade cu haina pe ei, sau cu mineca lunga, asa si ce e atit de grav ori in neregula?
Ia gindeste nitel.Organismul tau are cate grade? Asa ziceam si eu are 36 de grade, iar afara daca is 40 si tu stai sa te bata vintu ala de 40 de grade ce anume se intampla fizic?
Daca ai fi mers la ora de fizica ai fi aflat ca caldura asa se transfera de la cald la mai cald, sau de la cald la mai rece.
Avind in vedere ca 36 de grade is mai reci decat 40 se intampla ce, ghici ciuperca ce aerul ala de 40 iti va ceda tie caldura care ai 35, deci te va incalzi si mai rau.
Asa ca haina aia te protejeaza, mentine o oarecare temp acolo, plus nu te bate soarele direct, daca aerul are 40 iti dai seama sa te mai bata si soarele ala esti, ajungi lejer la 50.
Daca nu stiai oamenii prin desert asa umbla cu haine de blana pe ei, haine graose si care le asigura un fel de izolatie fata de aerul din exterior.
Plus daca ai ceva pe tine, mai absorbe si transpiriatie, comparativ cand nu prea ai si se scurge pe piele transpiratia
Nici eu nu înțeleg, am vazut oameni si cu fes pe cap si hanorac cu mânecă lungă la 40 grade la soare, nu imi explic cum nu leșina de cald
Nu au emoții,stres,anxietate,nu sunt incordati! Eu și în casa transpir de îmi vine să mor și nu depun nici un efort! Poate au o alimentație sănătoasă,sunt sănătoși din punctul asta de vedere,nu au infecții in organism netratrate,sunt relativ calmi,liniștiți. De la anxietate,atac de panica,depresie și altele în general se transpira foarte mult și alimentație neadecvata, sau hiperhidroza.
Eu ii invidiez, eu am hiperhidroza și vara mi rău nu doar că transpir enorm. Diabetul, bolile tiroidiene fac ca un om sa transpira mult, probleme psihice. Eu zic că sunt mai multi factori dar genetica joaca in rol.
Multa sănătate îți doresc!
Sunt persoane mai sensibile la frig. Pentru unii cald incepe a fi de la 30 de grade. Stiu caz concret si vorba ta, nu e nebun.
Apoi, mai sunt batranii carora le este frig mereu, oricat de cald ar fi afara/in casa. Circulatia lor nu mai este buna.
DAAAAAAAAAA întreabă: