Măi, nu râde! Lasa băiatul in pace! Vrea si el sa știe. Se documentează.
De ce nu ai vrea să ai o relație?
Ai obligații dar pe care le respecți oricum dacă iubești, adică nu e ceva ce faci cu sila, sunt lucruri pe care le faci din dragoste.
Depinde de relație. Dominantă trebuie să fie cea mai bună soluție și cel mai bun numitor comun. În rest în jocurile perverse oricine poate fi. Din păcate nu apucasem să ajung și acolo.
Pentru mine da, viața mea se schimbase odată cu acea relație, a existat cineva care să mă aprecieze pentru ceea ce sunt și să mă facă să mă accept și eu așa cum sunt, mi-am sporit încrederea, am fost mult mai fericit. Faptul că m-am acceptat așa cum sunt a rămas și acum, mă consider mai puternic ca înainte. A fost poate cea mai frumoasă perioadă. Nu m-am mai simțit singur, am experimentat lucruri foarte frumoase. Însă pe lângă ce a fost frumos pot zice că a fost și mult stres și nervi. Depinde și de persoana cu care ești și de modul în care o să fiți încăpățânați sau nu sau de înțelegere, de fapte care trebuie să vină din ambele părți, nu doar din una, de deschidere etc. Adică ceea ce vreau să spun e că poți avea o relație care poate fi atât urâtă cât și frumoasă, atât sinceră cât și mincinoasă etc. Trebuie doar să găsești acea persoană cu care să fii compatibil și să existe iubire reciprocă și deschidere și sinceritate + maturitate.
anonim_4396 întreabă: