Sincer nu stiu nici eu cum e, ca nici eu n-am fost beat niciodata, tot ce am facut am baut odata 200 ml de vodca stalinskaia, si nu am simtit nimic. Am vrut sa vad cum e, cucu, nimic.
Nu ai pus corect intrebarea.
Corect era,, povestiti experinta voastra de cand v-ati imbatat''
Aveam 18+ cand am fost invitata undeva la zi onomastica..cum aveam obiceul sa dispar cu orele de acasa, nu le-am spus parintilor.
DECI am ajuns acolo, totul a decurs normal.Atata doar ca am facut greseala sa amestec si vin si tarie, nu mult. atata doar ca m-a dat peste cap.Am asteptat autobuzul care ne ducea acasa.Mi-a fost fost rau pe autobuz (de obicei mi-e rau, am rau de masina)Soferul m-a coborat din masina era seara, spre noapte.Eram doua cupluri, a coborat cu mine prietenul celaltei fete, care l-a obligat si pe perechea mea sa ramana cu noi, dar a ramas fata sa ne anunte famiilie.Iar noi, doi baieti si o fata ne-am continuat aventura pe jos..Am mers la magazin satesc, de unde am cumparat o conseva, si cum nu ajungea la 3 insi vanzatorul ne-a hranit ca pe copii lui...NE-AM mai, am mai mers pe jos, pe atunci nu exista telefon mobil.In cele din urma ne-a luat o masina pe toti trei. Ajunsa acasa mama mi-a tinut morala putin, dar m-a lasat sa ma culc, era trecut de 2... ,
A DOUA zi a fost bine...
Ale tieretii valuri... amintiri!
De fapt am pus întrebarea corecta, ci tu ai răspuns pe lângă subiect. Nu am cerut povestiri, ci doar cum se simte când ești beat, cum se gândește creierul, sentimentele etc
Daca nu ești minor ai putea incerca și să afli
Doar sa nu faci un obicei din asta
Depinde cat de tare te imbeti si in ce stare esti. In general vei fi mult mai relaxat, vesel, vei incepe sa pierzi controlul asupra corpului - sa te balbai, sa vezi in ceata, sa te clatini si sa mergi in zigzag, te poate durea capul si poti avea o senzatie de greata. Astea sunt partile bune, a doua zi incep problemele...
E super. Esti mai lipsit de inhibitii, aproape ca ai tupeul ala jegos fara sa te gandesti la consecinte prea mult, acum depinde si cat bei. Timpul se estompeaza, te uiti la ceas si vezi ca este 21:15, dupa 3 secunde in capul tau, te intorci catre ceas si vezi ca-i 22. Cred ca d-asta se duc unii beti la munca, trece timpul de nu-ti dai seama . Chiar tin sa cred ca oamenii s-au nascut cu un deficit de alcool in sange.
Nu se poate explica pentru că senzațiile pot fi doar trăite nu și împărtășite. E ca și cum eu te-aș întreba ce gust are o banană pentru că n-am mâncat nici-o dată una.
Pai personal nu obisnuiesc sa beau insa in unele ocazii in care am consumat alcool in mod exagerat, as spune ca starea pe care o simti difera de la o persoana la alta.
Sunt persoane care plang cand se imbata, persoane care rad, persoane care devin agresive sau persoane care nu par ca au baut deloc.
Eu cand sunt beat, pe langa faptul ca simt o ameteala, devin mai vorbaret, mai indraznet si mai sociabil in general insa ascund faptul ca sunt beat si ma comport ca si cum nu as fi.
Difera de la om la om : unii sunt fericiti fara motiv altii filozofi sau agresivi sau devin inconstienti de ce fac incat a 2-a zi nu-si mai amintesc sau ultima categorie din care fac eu parte Li se face rau imediat fara sa simta placere de vreun fel, de asta ma rezum numa asa la cate o bere.
Salut.
Nu e deloc plăcut. Într-adevăr, parcă uiți de probleme și scapi de inhibiții, dar nu o să te ajute cu absolut nimic. Mai bine bei moderat și, în felul ăsta, te simți și bine, și nu există riscul de a deveni agresiv.