Nu vrea sa manance, nu ca nu ar putea. Am lucrat pe intretinere la un restaurant, ca instalator. Nu-mi luam pachet la mine niciodata. Ori un ospatar are acces câtuși de putin in bucatarie.
Dacă ar fi din cauza "vieții de ospătar", majoritatea ospătarilor ar fi prin spitale, Nu numai cunoștința ta.
Chestia e că, în general, mâncarea rămasă neservită o iau ospătarii. În unele locuri chiar îți pregătesc bucătarii, dacă au timp, o gogoașă, un sandviș, o salată etc, deci înseamnă că el se aștepta mereu să i se întindă tava și dacă se dădea mereu toată mâncarea, nu mânca nu poate da vina pe meserie, a fost decizia lui să se bazeze pe alții să-l hrănească. Dacă voia, găsea 5 minute să ronțăie ceva, nicăieri nu ai atât de multă treabă încât să nu te poți opri câteva minute să te odihnești.
Nu exista, oricita munca ai avea tot se gaseste timp si pentru mincare, eu am lucrat 5 ani la un restaurant stiu despre ce vorbesc, erau nunti erau botezuri erau tot felul de evenimente si tot se gasea timp si pentru o mica pauza (uneori chiar mai multe mici pauze)pentru a minca.
Starea emotionala il opreste, va folosi orice motiv ca scuza. Nu-i convine "mediul" in care este pus "la masa".
___Enzo întreabă: