Depinde unde in Italia in general e buna, italienii sunt rasisti si tot odata,, curve cu doua fete,,(bine sunt si exceptii)in fata i ti vb ìfrumos da pe,, la spate,, ....in rest e destul de ok cred eu!
Da tu vrei sa vii in bologna ca sa le faci pompini italienilor?
Buna! Acum 6 luni in urma am venit in Italia in vacanta, mi-a placut mult de asta sunt si in ziua de azi aici. Despre italieni nu stiu ce sa-ti spun pentru ca nu am legat prietenii cu ei, dar parerea mea este ca nu sunt foarte prietenosi x_x. Am cativa prieteni romani care la randul lor s-au imprietenit cu italienii si nu s-au plans niciodata de ei, dimpotriva... fiecare isi are propria parere! Daca ai sa vii in Italia iti doresc o viata frumoasa si acomodare placuta!
Wewe inseamna hei hei si italieni nu sunt rai eu am multe prietene italiene dar ma inteleg bine si adevaru e ca sunt cam urate si grasute si fara sani dar italieni nu e adevarat ca sunt afemeiati le plac romancele pentru ca romancele sunt frumoase eu sunt maritata de 3 ani cu italian asa ca pot zice ca nu sunt rai nici afemeiati depinde in ce parte in Italia nimeresti ca nu sunt toti la fel ca si romani nostri nu sunt toti la fel asa ca romani ii injura pe la spate deci romani vor ramane tot romani
Multumesc pentru raspuns, apropo, rompere il cazzo cum s-ar traduce pe romaneste?
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: