| yungandreigawd a întrebat:

Cum era pe vremuri la un Internet Café? aveti cateva amintiri sau povesti de povestit?

4 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Erau numai copii ce jucau jocuri cu Dragon Ball Z.

| Drimmero a răspuns:

Coada mare, era si ieftin ce e drept, era pe vreamea cand doar cativa aveau calculator acasa cu internet si de obicei astia erau barosanii grupului si te strangeai acasa la ei sa te joci cate ceva. Din ce imi aduc aminte se juca mult CS, fifa 2002, 2005, 2006, 2007, Hercules ala vechi, se folosea mult mIRC si chestii vechi, net caffe-urile erau de prin anii 90' pe la noi dar eram mic pe atunci ca sa stiu de asa ceva de pe atunci. Era o afacere profitabila, veneau nebunii dupa internet zi de zi, abia gaseai un loc cand luau disperatii aia si cate 4-5-6 ore de CS in special. Niste rasnite de pc-uri dar isi faceau treaba, a fost ceva aparte, cei care sunt nascuti dupa 2010 sa zicem s-au nascut direct cu PC. Ce campionate ieseau si competitii intre prieteni ieseau cand te bagai la joc, uitai de timp, era distractie.
De acolo am invatat sa joc fifa, dupa ce imi luasem un pc si imi pusesem internet ma jucam cu tovarasii si le dadeam teroare 1 vs 1, in schimb ei imi rupeau fasul la Counter,, eram chit macar.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu cred ca am asa multe amintiri legat de asta, pe langa cele in care mergeam sa ma mai joc sau sa vorbesc pe acolo. Adica nimic foarte special, doar cand mai stateam uneori toata seara si veneam dimineata si trebuia sa merg la cursuri sad (daca mai mergeam).

A... mi-au dat un scaun gratis cand au schimbat scaunele big grin

| gemeni6226 a răspuns:

La inceputuri acolo ne-am creeat un e-amil comun eu si cu sotul si trimiteam e-mailuri la cumnata din Canada.Pe urma am ascultat muzica in timp ce trimiteam e-mailuri.Atit pentru ca pe urma am luat calculator si aveam calculator si internet si la servici nu mai era nevoie sa merg la internet cafe.Dar itradevar erau multi copii care sau jucat acolo si doar vreo 2 adulti cu mine.