anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum este azi la voi in oras? La mine este frumos, chiar cladut. Vor fi in jur de 18 grade azi.Ma gandeam sa si ies la o plimbare putin mai incolo. Voi ce planuri aveti pentru azi?big grin

Răspuns Câştigător
| StaRmAgiC a răspuns:

Sa scriu la mate vreo 20 de pagini studentzesti pentru. moment...sa fac aerobica. sa plec la cumparaturii.sa ii iau cadou prietenei mele...pentru. ca o cheama Mihaela...si maine este ziua ei...si vreau sa ii iau un cadou frumosbig grin...Momentan...azi astea am de gand sa fac. c-am aceste lucruri imi ocupa tot timpul de azitongue

10 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Astazi este foarte frumos, am o stare interioara buna, cred ca am sa-mi iau nepotii la plimbare si am sa am multe conversatii cu prietenii mei, o tema ar fi se sa mai intamplat in aceasta saptamana si pe cine sa votam presedinte.

lolita
| lolita a răspuns:

Aveam multe planuri pentru astazi, dar tinand cont de faptul ca intre timp am racit... daca ma simt mai bine poate voi iesi diseara sa manac in oras cu o prietena.

| juniper a răspuns:

Sa lenevesc, sa fac sport, sa fac bioenergie s. a.
SI nu prea e frumos la mine.

Janina
| Janina a răspuns:

La mine ploua cu galeata...ieri aveam si eu un plan de iesire dar azi s-a dus dracu straight face
poate mergem pe laniste prieteni sa le vedem fetita happy

| arysa a răspuns:

Nu stiu cate grade sunt dar e soare.Astazi o sa dorm pentru ca diseara ma duc la un majorat si vreau sa fiu odihnita.

| Aurelia a răspuns:

Azi e putin mai bine decat ieri... dar tot frig si urat e... n-am niciun plan pentru astazi, nu prea imi plac weekend-urilestraight face

Răspuns utilizator avertizat
| Chocolate a răspuns:

Am de facut un proiect la engleza... 4-5 pagini si trebuie sa il invatsad
Vai de viata mea...asiesi si eu la plimbare dar...Asta este viata!big grin

| deeapirsuletz a răspuns:

Sorry ...nu are nici o legatura cu intrebarea ta... fai intra pe mess plzz...ca nu mori...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai la mine e nasol sad e innorat straight face mai devreme a si plouat....mai tarziu ma duc la o zi de nastere si apoi somn big grin