Sa scriu la mate vreo 20 de pagini studentzesti pentru. moment...sa fac aerobica. sa plec la cumparaturii.sa ii iau cadou prietenei mele...pentru. ca o cheama Mihaela...si maine este ziua ei...si vreau sa ii iau un cadou frumos...Momentan...azi astea am de gand sa fac. c-am aceste lucruri imi ocupa tot timpul de azi
Astazi este foarte frumos, am o stare interioara buna, cred ca am sa-mi iau nepotii la plimbare si am sa am multe conversatii cu prietenii mei, o tema ar fi se sa mai intamplat in aceasta saptamana si pe cine sa votam presedinte.
Aveam multe planuri pentru astazi, dar tinand cont de faptul ca intre timp am racit... daca ma simt mai bine poate voi iesi diseara sa manac in oras cu o prietena.
Sa lenevesc, sa fac sport, sa fac bioenergie s. a.
SI nu prea e frumos la mine.
La mine ploua cu galeata...ieri aveam si eu un plan de iesire dar azi s-a dus dracu
poate mergem pe laniste prieteni sa le vedem fetita
Nu stiu cate grade sunt dar e soare.Astazi o sa dorm pentru ca diseara ma duc la un majorat si vreau sa fiu odihnita.
Azi e putin mai bine decat ieri... dar tot frig si urat e... n-am niciun plan pentru astazi, nu prea imi plac weekend-urile
Am de facut un proiect la engleza... 4-5 pagini si trebuie sa il invat
Vai de viata mea...asiesi si eu la plimbare dar...Asta este viata!
Sorry ...nu are nici o legatura cu intrebarea ta... fai intra pe mess plzz...ca nu mori...