| DAAAAAAAAAA a întrebat:

Cum este barbatul din zodia taur? nu vreau detalii de pe net.din viata reala daca ati intalnit. ( Romantici? sensibili? atenti? nebuni? vorbareti?) etc Dau funda!

Răspuns Câştigător
| AlexandraCris a răspuns:

Nu zodia contează. Cunosc mulţi tauri şi fiecare din ei are caracterul foarte diferit. Nu zodia defineşte o persoană. Astea-s superstiţii, fără supărare. Fii atentă la cum se comportă. Dacă îţi place sau nu caracterul lui. Eu cunosc doi tauri (foarte buni prieteni) şi e o diferenţă între ei ca de la cer la pământ. Unul e foarte romantic şi sensibil, iar celălalt e mai rece şi uneori chiar nepăsător. Depinde de personalitatea fiecăruia. Nu te lua după zodii, pentru că zodia nu a definit nici o dată şi nici nu va defini vreo dată caracterul unei persoane. Succes! happy

10 răspunsuri:
| Neinteresantul a răspuns:

Barbatul din zodia taur? Sau copilul/puradelul/minorul din zodia taur?

| neutrino a răspuns:

Nebuni si concreti in acelasi timp! Vor repede totul!

| DarkAndDreary a răspuns:

Zodia nu defineste o persoana.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| TeckTonik997 a răspuns:

Sunt mai blanosi de felul lor si au coarne

| RedDeath a răspuns:

Din zodia taur, fie intalnesti un barbat cu partea de taur, fie cu partea de vaca - adica, stiu ca suna ciudat, dar unii fie sunt precum o vaca- nu in sensul la care te gandesti... care sunt blanzi, prietenosi, etc. Sau, sunt cei din partea efectiv de taur, care sunt impulsivi, le place sa conduca doar ei, sa se impuna, cu alte cuvinte, o pacoste! Daca afli care fel e personajul tau, sti mai multe.

| bradysandro a răspuns:

Sunt eu taur si sunt romantic, sufletist, sunt foarte atent cu o fata

| ijuuuuuuu a răspuns:

Sunt cu un taur de aproximativ 4 ani. E fidel, puțin romantic, vorbăreț, deloc atent, sensibil, bun la pat; mai ales când are o compatibilitate pe măsura lui. Ce zodie ești?

| Foxylala a răspuns:

Am fost si eu 2 luni cu un taur dar mai bine stateam cu un tap, mama ce ma enerva visa cu ochii deschisi, era sufocant si multe alte caracteristici care pe mine m-au facut sa pun puctul.Dar nu cred ca zodia are ceva cu personalitatea unui tip.

Întrebări similare