anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum este chimia si fizica? Aceste obiecte sunt distractive sau plictisitoare?

Răspuns Câştigător
| Anduciu a răspuns:

Depinde daca iti plac stiintele exacte si depinde foarte mult de profesor.De asemenea, daca esti hotarat/a sa inveti si sa intelegi aceste obiecte, cu siguranta le vei gasi fascinante.
Mie chiar imi plac fizica si chimia, am profesoare foarte bune si imi place sa retin toate notiunile.

4 răspunsuri:
| kiwii a răspuns:

Sa zicem ca sunt interesante pentru cei pe care ii pasioneaza lucruri din astea.
Dar cu parere de rau, eu nu intru in aceasta grupa.Eu ma plictisesc de moarte, mai ales la chimie. Dar imi pastrez respectul pentru cei carora le placebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chimia este asemanatoarea biologiei- mari dureri de cap si o toceala de mama focului.
Fizica imi place si mi-a placut, este a doua dupa preferintele mele si niciodata nu ma plictisesc. Fizica are legatura cu matematica si este chiar interesanta. Acum depinde cat te duce capul big grin

| OanaG a răspuns:

Chimia-nici usoara nici grea...am noroc ca am o profa super :X

La fizica la fellaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer nu am fk chimie insa fizica nu mi-a plk deoarece profa mi-a pus un 4 in catalog cea mai mica nota de-a mea sper sa-mi plk chimia pentru profa e super sweet si cred ca m avoi descurca daca invati asa cum am fk eu la fizica vei vedea ca vei avea numai 9 si 10winking asa ca mult succes, irina 12 ani