| StyleCo0l a întrebat:

Cum este fata/baiatul potrivit pentru. tine?happy Spune tot de la personalitate la culoarea ochilor sau a parului!happy. Cel mai frumos rasp... fundita:*

Răspuns Câştigător
| música a răspuns:

Buna

Fata potrivita pentru mine. sincer ar fi cea care stie sa ma inteleaga si sa fie dragutza.cu un aspect simplu.si mi-ar placea foarte mult sa aiba ochii albastri.probabil te intrebi de ce. ochii albastri sunt ca si culoarea marii, ca cerul in care te pierzi din cauza puritatii.pentru mine sincer asta reprezinta
Parul as vrea sa fie brunet.nu imi place parul blond decat daca are si suvite priin el.
Ca personalitate.sa stie cand sa glumeasca si cand sa se opreasca sa fie cuminte, sa nu umble azi cu unu maine cu altul.nu imi plac fete de genu' acesta
Si sa ma iubeasca neconditionat.ca degeaba are toate acestea daca nu sufletul ei nu imi poate da sentimentele pe care le simte pentru mine

Cam asta e raspunsul meu cel mai sincer. draguta intrebarea

iti doresc zile cu soare :*

3 răspunsuri:
| MO231 a răspuns:

Personalitatea sa fie ceva de genu sa poata acepta unele chestii sa ierte sa nu se creada regina lumii, sa ai ochii verzi parul lung dar nu pana la pantaloni

| Deathx a răspuns:

Baiatu potrivit:
Trebuie sa aiba simtul umorului,sa stie cum sa se poarte cu o fata,sa stie sa isi faca simtita prezenta, sa stie sa se integreze intr.un grup, sa se inteleaga bine cu prietenii mei, sa rada la glumele mele waiting :]]
As vrea sa aiba ochi albastri si par brunet. sa nu fie nici prea slab da nici prea gras [potrivit :]] ]
Stilul lui vestimentar mi.ar placea sa fie astfel:sapca,tricou/maieu, blugi, curele[mai multe] etc.

| RespektSiAtat a răspuns:

Sa aibe o freza un pic cu tepi,sa poarte ochelari de soare,cu blugi strimti, sa tina mainile in buzunare cu o bluza frumoasa si in picioare niste adidasi :X asa arata baiatul perfect pentru mine, dar eu deja iubesc pe cineva care nu arata asa