E urat, aglomerat vara, dezolant in afara verii, nu e cel mai curat oras... mie nu imi place deloc.
Nu-ți mai zic de unule locuri nici ciorapi nu-ți mai lasă pe tine)) și nu-i de ras deloc
)
Daca iti place marea e o alegere excelenta.Pe timpul verii e foarte frumos in Constanta.
Dar in rest in afara de mare nu e cine stie ce Constanta. Iarna e foarte nasol sa stai in Constanta,bate un vant rece si puternic care te ingheata.E ca un Bucuresti mai mic,oamenii injura si vorbesc urat pe strada,sunt foarte multi tigani in oras si trebuie sa ai grija la buzunare,la o ruda de-a mea care sta in Constanta i-au furat de doua ori lanturile si cerceii. Orasul nu e foarte curat si e plin de blocuri si cladiri vechi.
Acum tu faci ce vrei si ce crezi tu ca e mai bine pentru tine.
Insa ti-as recomanda alte orase universitare cum ar fi:Brasov, Sibiu, Iasi, Cluj, Timisoara.
Bacău Vaslui acolo ai care facultăți și universități vrei stai departe de orașul ăla.
Eu sunt din Bacau. Ideea e ca voiam sa merg pe specializarea romana-turca la Constanta(din cadrul Facultatii de Litere).
Specializarea asta exista doar in Constanta si Bucuresti.
In Bacau nu prea ma atrage nimic.
Te învăț eu turcește și gata ce atâta facultate ca ori căta turca ai Citi din cărțile alea degeaba am văzut eu ce traduceri de rahat au loasem o data un manual sa vad chiar traduce ăștia de unde ca jale unele cuvinte nici nu aveau ce căuta acolo era varza manualul ala varză.
Am zis sa ies afară și eu sa iau puțin aer de unde sa așezat din 10 bănci lângă mine o Doamnă de 50 lenjer are și ma întreba ce fac )))) și am zis ca nu știu sa vorbesc germana tot în germana
)))
Acm acum își da muci afară ) Doamnee
)) ma violează baba
)
))
))
)
Multumesc,dar stiu limba turca. Am ales facultatea datorita faptului acesta, plus ca as putea deveni profesoara intr-un final.
Bine Doamnă Kamelia.
Cristina2008 întreabă: