| hope2destiny a întrebat:

Cum este la liceul pedagogic din galati? dar la LVA, economic sau cuza? va rog rasp cat mai repede happy eu am medie d liceu f mare, aproape 10, dar gandul ca parintii ma obliga sa merg la lva sau lmk ma ingrozeste... voiam ff mult la peda, dar o prietena este acolo si a zis ca nu`mi recomanda.si la economic cica e super, dar parintii si profii nici nu vor sa auda... vreau pareri de la elevi din fiecare liceu din galatibig grin va rogg puppy dog eyes

3 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Eu locuiesc in galati.si sfatul meu este sa mergi la GH ASACHI. e unu dintre cele mai bune licee din galati.si ai profesori super.si ai de invatat acolo.
Bafta multa

| Malvie a răspuns:

La cuza iti zic sincer ca nu prea se face scoala acolo(am rude). La pedagogic sunt eu si e o scoala buna.Si la LVA ai de tocit. Este cea mai buna scoala din galati, profesorii sunt foarte rai si foarte drastici.
Acum vorbind despre peda iti zic ca e foarte bine. Unii dintre profesorii din peda sunt ff rai dar uniii sunt geniali. Adica drept sa iti spun eu la geografie am o profa de te doare capu. E foarte rea, in timp ce la mate am cea mai tare profa din lume. Iti zic sincer (pentru ca in peda e doar o singura profa de muzica) ca aia e proasta de ingheata apa.Si crede-ma ca zvonurile ca cica la peda se da fffff mult de scris nu sunt adevarate. Acum e si alegerea ta :*.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumitru Motoc rulllllz!