Sfatul meu e sa incerci sa pleci in alta tara, cred ca ti-ar fi mai bine acolo, sa nu mai fii influentata de familie de cunoscuti sa fii pe cont propriu.
Hei, linisteste-te... Uite cum vad eu problema ta: din moment ce esti majora poti sa iti alegi in viata oamenii pe care ii vrei langa tine. Nu te alarma, nu te stresa, karma vede tot si roata chiar se intoarce, am vazut-o cu ochii mei. Pune un punct in viata ta si incerca un nou inceput. Nu esti datoare cu nimic nimanui, si nici nu esti vinovata. Tu trebuie sa stii si e important sa nu-ti pierzi increderea in tine. Calca-i in picioare si teci peste ei! Nu ii lasa sa te acuze si raspunde-le cu aceeasi moneda. Daca te simti singura si toate persoanele din jurul tau te acuza, lasa-i de-o parte, paraseste-i si incearca un animalut de companie. Un catel e cel mai potrivit, si chiar te va ajuta, fie ca iti dai seama acum sau nu. El te va intelege si te va asculta, asa cum ai nevoie acum. Uneori rudele chiar nu te inteleg, dar fii sigura pe fortele tale si o sa reusesti singura. De asemenea, ia toate deciziile singura, asa cum crezi tu, fara sa-i intrebi pe cei ce nu te ajuta oricum, sau daca se prefac o sa iti faca mai mult rau mai tarziu. Si fii tu, asa cum vrei si poti!