Eu stiu doar atat: daca plec undeva, cand ma intorc la el imi vine sa ma dau jos din tren si sa-l imping ca sa mearga mai repede.
Cand iubesc simt dorinta sa ma daruiesc 100% fiintei iubite si consider sa fie normal ca sentimentul sa fie reciproc altfel nu e fair..., doresc sa avem o relatie in care amindoi sa fim liberi si sa ne simtim bine si doresc ca acea persoana sa ramina in viata mea cit timp il iubesc.Sa mergem impreuna la multe evenimente placute, sa ne distram, si bineinteles sa traim cit mai multe momente de extaz pasional impreuna.
Sa iubesti este unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care il poate avea o persoana... e sentimentul care, daca e impartasit te duce pe cele mai frumoase culmi... te mentine mereu fericit si implinit... te face sa zambesti si sa simti ca traiesti... te face sa traiesti prin persoana iubita...nu te mai vezi viitorul gandindu-te la tine...ci gandindu-te la doi...
E cel mai frumos sentiment...nimic nu e mai frumos decat sa iubesti si sa fii iubit
Sa iubesti... e destul de frumos...sa iubesti sa sa fii iubit este ceva extraordinar, ceva ce iti da pofta de viata, iti da in dar o daza mare de fericire si te face sa te simti om cu adevarat.
Placut, linistitor, frumos, cald, dureros, amagitor, daruitor...mmm.greu,neplacut,usor,pur si simplu neprevazut...mmm...te simti...in siguranta, protejat, in pericol, vulnerabil, puternic, dur, tandru...
cei care iubesc stiu despre ce vorbesc...adica cred ca toti, odata si-o data
E cel mai frumos sentiment daca ai iubit in viata insemna ca pot sa spui ca ai trait. Cand iubest pui persoana iubita inaintea persoanei tale... cand iubesti sti ca vrei ca persoana iubita sa fie langa tine mereu... ca ai face orice ca relatia voastra sa dureze pentru vesnicie...
Cand iubesti esti fericit/a, visezi cu ochii deschisi, te gandesti tot timpul la el/ea, il/o vezi cel/cea mai frumos/frumoasa, te daruiesti, zambesti fara vreun motiv, atingi cele mai inalte culmi, cazi in cele mai adanci prapastii, plangi, strigi, certi, urasti si iar iubesti.
Tu nu iubesti pe nimeni? Oricum, e ceva nespus de frumos... e ceva ce nu ai cum descrie in cuvinte.doar prin fapte
Este un sentiment p care nul poti descrie...:X...chiar daca nu-ti dai seama de la inceput k ai inceput sa o iubesti iti vei da seama mai tarziu, cand va certati sau in cel imi rau ca cand v despartiti...iti zic din propra experienta......
Deaad întreabă:
123458544555 întreabă: