| Goddessss a întrebat:

Cum exista oameni care își păstrează calmul mereu?
Cum ajung acolo?
Eu nu o sa pot înțelege foarte repede.

8 răspunsuri:
| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Uni oamenii sunt mai calmi alți mai cu nervi nu toți trebuie sa fim la fel și perfecți important este sa rămânem oamenii și cine suntem noi cu Adevărat și sa fim conștienți raționali sa nu fim animale sa nu mai ținem cont de nimic și limita la nimic și ca dacă avem o viață trebuie sa facem toate prostile și rahaturile nu trebuie sa faci toate prostile și rahaturile în viata sa ajungi sa fi om trebuie sa vrei sa fi om și o să fie bine.

| RAY a răspuns:

Dupa un anumit timp petrecut in iad devi indiferent desi calm la toti tampiti din tara asta, dar nu e bine sa ti in tine ca inebunesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au antrenament emoțional, știu și pot să se stăpânească.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu ajung acolo, asta e parte din firea lor.

| RoxanaIoana108 a răspuns:

Bună! Există o tipologie de oameni care sunt rabdatori, calmi mereu, dar la un moment dat vor incepe sa dea usor usor din ei. Până acum nu am cunoscut oameni care sa fie calmi si numai calmi si chiar mi-as dori sa vad si această personalitate. Personalitatea este o caracteristică cu care te naști, deci practic nu se poate dobândi.

| relian a răspuns:

Asa este caracterul lor, nu se controleaza, cel putin majoritatea dintre ei.
Is si unia care se controleaza, dar in general depinde de caracterul fiecarui om.
Asa cum unia se enerveaza din orice, asa unia, nici dei agiti nu o fac laughing

| Mihhhhhhhh a răspuns:

Sa nu te mai intereseze/afecteze așa mult ce se întâmpla. Oricum nu rezolvi nimic cu nervii. Gândește-te la sănătatea ta.

| sammie a răspuns:

Acei oameni sunt și cei care au multă răbdare, care sunt optimiști mereu, care râd greu, care au încredere în oameni greu, care văd viața altfel.

Întrebări similare