Ba nu, toti mosii sunt pe Facebook si TikTok.
Poate tu Crăcănel, ești o excepție
Daca acea persoana nu înțelege că social media este un mediu toxic cu nenumărate efecte negative, atunci nici nu are rost să-ți răcești gura de pomană. Adică în punctul în care ești pus sa te explici, deja nu mai are rost sa o faci.
La ce efecte negative te referi?
Nici eu nu folosesc (decat daca TPU se pune). Unii ma cred ciudat, treaba lor. Le spun mereu ca nu-mi adauga nici un plus de valoare in viata, ca nu-mi place sa mi se puna in fata informatiile pe care trebuie sa le consum (de aia nici pe Youtube nu ma vei vedea) si ca imi induce o stare de anxietate faptul ca toata lumea posteaza doar 'highlight-urile' din viata lor, facand viata mea sa para mult mai monotona, ca si cum am ramas in urma fata de restul. Pe scurt: spui adevarul, spui exact de ce nu folosesti.
Pur si simplu spui ca nu vrei sa ai. Dacă vrei să arati incredere in tine nu trebuie sa te explici oamenilor. Nu vrei si gata, asta ar trebui sa fie suficient.
De ce trebuie sa-i explici?
"Nu am, dom'le! Nu am ca nu-mi trebă!"
Si daca insista:
"Imi place sa discut fata in fata cu oamenii, nu ascuns ca lasul dupa ecran."
Nici eu n-am, am doar 1 cont de FB cu nume la carinca si fara poze pe care oricum il sterg dupa 2-3 luni de la creare
Pana de recent vreo 1-2 ani nu aveam nici whatsapp
Mindfulness întreabă: