Desigur ca se poate, e in functie de programul pentru editare. Eu folosesc Corel VideoStudio X5 si dupa ce editez fisierele rezultate de pe fraps, le salevez pe Full HD si desigur se poate vizualiza inregistrarea pe Youtube si la 360 si la 480 si la 1080. Mai sunt programe de editare: Pinnacle studio, Sony Vegas, AVS Video Editor. Si sa tii minte ca mereu sa faci salvarea pe HD sau Full HD (si la aspect sa fie 16:9).
Nu ai aceasta optiune in FRAPS.Fraps-ul inregistreaza uncompressed video files, adica nu le converteste, convertirea/compresarea unui video consuma enorm de multe resurse, deci este aproape imposibil sa te joci, sa inregistrezi si sa convertesti in acelasi timp. Cand inregistrezi, trebuie sa fii atent ca in partitia de salvare, sa ai mai mult de 5Gb, pentru ca 1 minut de inregistrare poate ocupa si 3Gb. La editarea inregistrarii cu un program de editare, o sa iti iasa un fisier de cateva sute de mb.
Stiu cum se face asta deja, dar vreau sa stiud aca este vreun program cu care dupa sa il fac hd, full hd sau 480 dpi...
adica sa aiba mai multa calitate, uite un exemplud e vidio in care se vede foarte bine totul. http://www.youtube.com/watch?v=OXZ5rTpxKZM
Imi poti raspunde si la intrebarea asta pls?
Salut,
nu stiti cum pot ca dupa ce am filmat cu fraps sa sterg o anumita parte din imaginea filmata?
De exemplu in filmuletul asta http://www.youtube.com/watch?v=wbAie61bweo este jos o bara, cum as putea sa fac sa nu apara bara aia cu patratele?
Sincer sa fiu, nu stiu la care bara faci referire.
Nu mai conteaza, mersi oricum!
Desigur ca se poate, e in functie de programul pentru editare. Eu folosesc Corel VideoStudio X5 si dupa ce editez fisierele rezultate de pe fraps, le salevez pe Full HD si desigur se poate vizualiza inregistrarea pe Youtube si la 360 si la 480 si la 1080. Mai sunt programe de editare: Pinnacle studio, Sony Vegas, AVS Video Editor. Si sa tii minte ca mereu sa faci salvarea pe HD sau Full HD (si la aspect sa fie 16:9).
Cum setezi la 720p?
Eu am instalat si nu gasesc optiunea!
Ma ajuti te rog?