| anutatuca a întrebat:

Cum fac dintr-o foaie alba o foaie veche am de facut o scrisoare si trebuie sa o fac veche foaie
Funda!

Răspuns Câştigător
| AdeeMaria a răspuns:

Aaa smug
Super... si eu am avut asta de facut mai de mult, de fapt chiar acum un an, trebuia sa scriu pe ea o poezie de Mihai Eminescu laughing
Am luat o foaie alba, am luat o bricheta, am pus foaia deasupra focului si a devenit ca si cum era arsa. Apoi am luat o lumanare si ceara care cadea o lasam pe foaie love struckbatting eyelashes arata super. Merge chiar bine, mai ales ca trebuie sa faci o scrisoare. big hug
Sau poti sa mototolesti putin hartia inainte happy

4 răspunsuri:
| xDxDxDxDxD a răspuns:

Ia o cutie cu chibrituri. tine foaia in mana, si arzi incetul cu incetul :x unele locuri pot avea gauri, si pe margine poti face ceva..in genul:)http://www.google.ro/......tp?/imgres
ai mare grija cu chibriturile!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii cartoanele alea de un galben pal asa?laughing sau foile acelea colorate. ia una, si arde.o pe margini. dar foarte putin. si sifoneaz.o apoi da-o cu fierul de calcat. ai grija sa nu o arzi.
aceeasi tema am avut.o si eu straight face. si am facut asa, si am luat un 10 mare marebatting eyelashes.

| Stroescu_Andreea_1986 a răspuns:

Iei foaia in mana o mototolesti bine de tot o strangi mototolita in pumn si apoi o desfaci si o intinzi si eventual o indoi la capete mult noroc.