Sporturi ca inot sau tennis.
Eu vreau sa le am mai "plinute"... mi se pare ca am 2 bete.
Sport.Iti voi scrie cateva exercitii pentru picioare:
-stai intinsa pe spate si ridica ambele picioare odata, la 90 de grade(picioarele sa fie intinse, nu indoite). Cel mai bine este sa incerci sa stai in pozitia asta cat rezisti de mult.Lasi picioarele jos, te odihnesti si repeti.
-stai intinsa pe spate, picioarele ridicate la 90 de grade fata de corp, dar indoite de data asta.Se apropie si se departeaza genunchii.
-sariturile cu coarda sunt foarte eficiente.
-ia un scaunel si fa urcari-coborari cat de rapid poti;
-pentru gambe sunt eficiente ridicarile pe varfuri...Ridici,revii,ridici...
-pozitie asezat, picioarele departate, se apleaca corpul cu mainile intinse cand pe un picior, cand pe celalalt.
mersul piticului;
bicicleta, din pozitia lumanare.
Sper sa te ajute. Bafta.Pa pa.
Sport... diete... dar pana mai dai jos o sa treaca timp asa ca pana atunci poarta haine care te ajatajeaza...
E grele...eu le-am groase de cand ma stiu si nici cu sport nu mi s-au subtiat din contra am facut muschi la gambe...
Din cate am observat totz cei care ti-au raspuns
tziau recomandat sportul
e o prostie imensa
Sportul iti face picioarele mai musculoase care de asemenea nu sunt subtziri
Si daca te apuci de acum sa faci inot cum a spus JackieSue
tziai face niste picioare super musculoase dar nu-i nici o problema cu asta te-ai face mai sexy si in cea ce priveste sanatatea este f bine
Eu fac inot de mai bine de 7 ani
Si orice sport ai incerca ai obtzine muschi'
Si in final nu pot sa-ti rasp la intrebare pentru ca nu stiu
pa, pa
Alergari, sau poti face bicicleta. Si eu am aceasta problema. Hey eu cred ca daca faci exercitiile acelea in care trebuie sa-ti tii picioarele la 90 grade fata de corp si sa-ti apropii si indepartezi picioarele o sa dai jos din burta nu-ti vor subtia picioarele dar poti incerca... :d