| ANONIMAAA37 a întrebat:

Cum fac sa devin mai puternica sentimental?

3 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

4-5 relatii ratate si un copil fara tata.

| Xdreaper21 a răspuns:

Depinde eu am devenit puternic sentimental din cauza lu taicamiu care ma batea si nu puteam sa ma plang ca ma batea si mai tare deci tot tineam in mine sentimente si le uitam cand ieseam afara
Tot asa pana cand am zis ca inghit orice am ajuns o data acasa plin de furie dupa ce la liceeu unu ma tot jignea si in pauze statea langa progesorii de pe hol
M-am descaltat si imi pune mana pe umar
Ma intorc si ii ard una (m-am simtit bine) el da sa dea cu cureaua iar eu crezandu-ma mare superman incerc sa blochez cu mana(aveam maneci scurte) no si mi-a lasat o cicatrice al dracului de mare(pe antebrat partea cu vena el a dat cu catarama si cacatu ala nu mai stiu cum il cheama chestia de o bagi in gaurile curelei mi-a intrat in mana de 2 ori mai precis la vene si m-a sfasiat ca nu era deloc ascutita ca sa ma taie) am facut sange pe jos si trebuia sa ma calmez pe mine pe tata sa ma bandajez(eram mai retard pe atunci nu stiam ca daca mi se intampla asa ceva trebuie sa merg la spital) si sa curat sangele plus sa ii dau berea lui taicamiu pana vinea mama cu fratele si surorile mele
Atunci parca dumnezeu a deschis televizorul pe postul lui preferat (condus de el) universul calea lactee planeta pamant apartamentu unde locuiesc si a zis nu gata taicasu lu asta se va schimba intr-un om bun si va fi un tata cu adevarat bun
Mai intai ne-am zis ofu ce aveam unu cu altul dupa si-a cerut scuze
M-a ajutat sa imi opresc sangerarea(nu chiar asa abundent) am curatat de sanve si am mers la spital
Concluzia trebuie sa treci prin ceva de lunga durata care doare(sentimental sau fizic ori ambele)
Poate te intrebi de ce pe lunga durata
Pai eu sa zic ca moare cel mai bun prieten nu imi trece in 4-5 saptamani ca a fost cel mai bun prieten imi ia 3-4 luni sau chiar un an
Un eveniment repetat schimba unu care s-a intamplat o data te schimba pe o perioada scurta de timp

| nhhv a răspuns:

Când o să te lovești de viață precum nemții-n Polonia.
Presupun că acum ești mică.

Întrebări similare