Trebuie adaugata tastatura romanesca la windows: Control panel-regional and language options->languages->details->add
Apoi selectezi tastatura romanesca: pe taskabr in dreapta jos (stanga fata de ceas) trebuie sa-ti apara EN sau Ro in functie de care este selectata. Comuti intre ele cu Alt+Shift. Caracterele romanesti sunt in zona tastelor [];'\
Prima oara iti selectezi calculatorul in romana acolo jos unde scrie adress apoi apesi deodata cu shift pe butoanele de langa P in dreapta...descoperi tu. Sper ca te-am ajutat...
Funda?
Daca ai Microsoft office world2003 si depinde ce windows ai... dar merge si SHIFT -CTRL in acelasi timp fundita? sau cum au zis ei
Dacă ai Windows 7:
Start-control panel- Clock, language and region- region and language- keyboards and language- change keyboards. Ai grijă la Romanian prima să fie Romanian(legacy) care are aşa: [ = ă, ] = î,; = ș, ' = ț, \ = â,, =, sau; si. =. sau :Ca să fie prima ai în dreapta, după ce selectezi, move up, dai click, apoi Apply, ok. Dupa ce setezi ce ţi-am zis, când pui de jos de lânga ceas en ai tastatura fără diacritice şi când pui ro o ai cu diacritice.
Daca ai windowus xp sp 3, ai jos la bara de start in dreapta un EN dai click pe el si selectezi ro (romana) si cu urmatoarele taste sunt diacriticile "; / ] [ \ sper ca ti-am fost de ajutor
Emilia19 întreabă: