| duddy a întrebat:

Cum fac sa se certe doua prietene? Adica se cunosc de ...5 ani si sau certat dar dsau impacat si acum vreau sa se certe (bicoze i`m a devil). Acord fundita celui mai... bun plan
Multumesc anticipathappy

12 răspunsuri:
| paramore a răspuns:

Nu pot sa cred ce imi vad ochiistraight facede unde atata invidie pe capul tau? doamne fereste cata rautate...

| paramore a răspuns:

Auzi, amenintarile tale nu ma impresioneaza, dk tot vrei sa te dai mare injura-ma pe site nu trimite msj private, nu ma injosesc sa iti raspuns la injuraturi, si vezi ca dk esti asa batausa nu rez nimic, intai invata sa scrii si pe urma mai vii sa te iei in gura cu mine.se scrie "because" nu "bicoze". desteapto

| paramore a răspuns:

Si daca nu vrei sa se mai bage candva in viata ta cum ai zis nu mai pune intrebari aici, sau cel putin nu din astea.eu raspund cui vreau si spre deosebire de tine inteleg ce inseamna toti pentru unu, dar u nu stii decat sa bagi strambe, bv tie

| kaya a răspuns:

Ce vrei sa faci tu este din invidie, rautate, gelozie.Chiar nu esti in stare sa iti faci si tu o prietena buna? Stii ce eu cred ca daca e prietenie adevarata nimeni si nimic nu le poate desparti asa ca daca vrei sa faci rau cuiva ai grija sa nu se intaorca raul impotriva ta.

| twink a răspuns:

Trebuie sa ii furi identitatea uneia dintre ele, iti faci operatii estetice ca sa arati ca ea, ii furi actele, o rapesti si o ascunzi undeva, apoi mergi acasa in locul ei, faci numai magarii cu parintii ei si apoi o bati pe prietena respectiva, ii arzi parul, arunci cu pietre in ea si dupa ce ai facut toate astea te operezi iar sa devii ca inainte si o eliberezi. Cam asta ar fi! si inca ceva:care dintre ele ti-a furat iubitul sau baiatul de care iti place? sau e mai frumoasa ca tine si mori de ciuda? sau "ur just a devil"?

| kitty_9527 a răspuns:

Ai noroc...sunt geniu in chestii d-astea
fa-ti un id si baga-l in memorie pe al unuia dintre ele
baza planului este sa o insulti indeajuns incat sa-si puna mainile la ochi apoi spune-i ca tu esti prietena de care vroiai sa o desparti

| kitty_9527 a răspuns:

Ai noroc...sunt geniu in chestii d-astea
fa-ti un id si baga-l in memorie pe al uneia dintre "victime"
baza planului este sa o insulti indeajuns incat sa-si puna mainile la ochi iar tot ceea ce ramane e sa-i spui ca tu esti prietena de care ai vrut sa o desparti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa-ti vezi de treaba ta.

| duddy explică:

Ce sa zic... fite

| duddy explică:

Ai venit de pe trotoar si acum te dai la mine nu... si inceteaza cu minciuniile astea

| catallina3309 a răspuns:

Fa-o pe una iubita ta apoi si pe aia lalta zi lui una ca te-a facut sa fii iubitul ei dar tu nu ai putut sa o refuzi. o sa iti iasa

| Claudia_Vlad_1988 a răspuns:

Va rog si eu am aceeasi problema