anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum fac sa trimit un mass, adica un mesaj la toata lista fara sa ma scriu la fiecare in parte?
multumesckiss

13 răspunsuri:
| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

In lista ta adica de unde incepe prietenii care ii ai in lista vezi ca scrie friends si dai clik dreapta si scrie broadcast an IM to this groups si dai clik si acolo scrii ce ai de scris si dupa dai ok

bye

| maimutzica a răspuns:

Selectezi toata lista, dai clik dreapta si dai la trimite mesaj grupului(sau ceva de genu`) si dupa ok...happy

| pavel17 a răspuns:

Dai clic pe ctrl+M, dai clic pe persoanele la care vrei sa le trimiti mesajul, dar tine minte daca vrei sa trimiti mesajul la toata lista trebuie sa:
-tii apasatpe ctrl si dai clic cu mouseul pe persoanele la care vrei sa le trimiti
-le scrii mesajul si dai clic send si mesajul tau va fi trimis la toate persoanele pe care le-ai ales

| spedi a răspuns:

Intri in fereastra de mess, alegi un grup->click dreapta->send a instant message to all group.Scrii mesajul si il trimiti.

| ruslan a răspuns:

Http://www.e-album.ro/membru.php?id=1037 intra te rog aici doar un clik

| ruslan a răspuns:

Http://www.blogul-meu.com/ intra te rog aici doar un clik! rooooooooog

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai scrii numai o data un mesaj si apoi dai copy si paste

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ms nici eu nu maii stiam

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Looooooool ma da ce ma ajutat primul rasp...mersi, mersi, mersi celei care la scriikiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ms

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

cred ca addelly vroia sa spuna(pe lb romana) ca u dai click dreapta pe numele grupului(ex:prieteni)si acolo scrie broadcast ani IM(instant message) to this group... (primul rand) click pe el scrii mesajul, iar apoi sendwinkingbig grin

| CiresikaMika a răspuns:

Usor