Doboară urşii, doboară! Urşii`s cei mai tari, dar vă rooog, ieşiţi din bârlog! Vrem primăvara şi ursulici vesele!
Eu una racesc din cauza timpului, de exemplu acum stranut non-stop . off, doamne.
Haaaapciuuu !
Cum ai reusit? Eu toamna am probleme, primavara, da, @silvia, e cel mai frumos anotimp
Chiar daca primavara este cel mai frumos anotimp (subscriu la asta), astenia nu prea are a face cu placutul sau neplacutul! Iesim din iarna lipsiti de vaga, anemiati, plini de toxine(de la carnaria consumata si lipsa vegetalelor), fara calciu din cauza zilelor scurte si fara soare, care soare ajuta la fixarea lui, poate mai inpovarati cu cateva kg., stravezii de albi,. Trebuie s-o luam si noi de la inceput o data cu natura, se ne scuturam si sa intram iar in ritm alert. Ajuta si miscarea in aer liber, si niste vitamine si minerale, si o detoxifiere...
Nu avem nici un fel de probleme deoarece si eu si familia mea avem o alimentatie echilibrata, consumam multe fructe si legume, salate, sucuri naturale, lactate...
Felicitări, multă sănătate și tot ce-ți dorești. Aștept în continuare întrebările tale, salutări băiatului tău. Pe curînd Cristi.
Nici n-a venit bine primavara si gata, ne batem cu astenia Ordine, ceva nou, putina miscare, niste vitamine si in curand nu ma mai prindeti la calculator
1. Si eu am suferit de astenie fucntionala si nu are legatura absolut deloc cu schimbarile climatice. Dupa tot felul de leacuri babesti, doctorul mi-a recomandat sa iau Enerion, un medicament pe baza de sulbutiamina care mi-a redat energia de care aveam nevoie. Nu mai luati medicamente dupa ureche, mergeti la doctor si aflati ce aveti, doar asa va puteti trata