Va spun eu o metoda, care mereu da rezultate foarte bune - umplerea de vana cu apa racoritoare (eu folosesc direct apa rece, care de la caldura din casa se mai incalzeste singura cateva grade ) si scufundari repetate de cate ori este nevoie. Apoi cel putin jumatate de ora nu veti mai simti caldura si nu veti transpira. In lipsa unui aer conditionat ajuta si un ventilator (nu mult, ce-i drept ), iar cand iesiti afara, nu uitati sa luati cu voi un evantai si o sticla cu apa plata. Succes!
Bună.
Mă feresc să stau la soare, beau apă plată. Nu sunt rea de căldură.
Pa, pa.
Doamne, din cauza acelui " i " lipsa ( caldurii), am inteles total altceva initial.
Apă rece, ventilator, s-au evantai, depinde de loc, şi stat în casă între orele 12-17
-Stau acasa eventual cu niste prieteni la racoarea aerului conditionat
-Ma duc la strand
-Ma duc la mall ca e climatizat
-Merg la cinema/billiard/bowling(care sunt tot la mall de fapt)
-Sau merg la o prietena care are aer conditionat
Eu chiar nu prea iubesc caldura...
Cand nu mai pot intru-n piscina (chiar si din ora-n ora daca trebuie) desi la mine nu e insuportabil de cald in casa, lada frigorifica in permanenta e cu mine-n masina, apa plata permanent, fructe f f reci/ sucuri naturale din fructe, ice-tea cu cuburi de gheata!
Cand e foarte cald afara, nu ies deloc afara, doar pana la magazin daca e nevoie.
Sincersa sa fiu mie in casa nu prea imi este clad :))...
http://www.divahair.ro/......grade__q__
Stau mult afara, la umbra, cu gasca, ne inarmam cu apa [nu foarte rece pentru ca facem stop cardiac] calduta si ne udam . Ce altceva poti sa faci?
Pai ma duc la starand sau ma ud cu fetele si beau apa rece de la congelator sau daca nu stau in casa si deschid ventilatorul
Apa rece de la frigider, geamul deschis pentru aerisire si o plimbare prin parc la umbra pomilor pana trece zapuseala...
Nu ies afara decat dupa amiaza, imi tin mereu parul prins(cand stau acasa, coc de balerina, cand ies, coada obisnuita, joasa), port haine largute si beau apa incontinuu(dar nu rece). Cand e foarte cald, mai manac cate o inghetata.Nu am probleme cu caldura, eu fiind mai friguroasa de fel, chiar imi prieste aceasta.