| Caliopia63 a întrebat:

Cum faceți fata la stres? Eu am foarte mult de munca, am casa în construcții, copil mic și planuri neprevazute de terminat.Nu mai știu cum sa fac fata și ma simt foarte stresata.
Mama m-a ajutat cu ceva și acum ma simt presata sa nu o dezamăgesc,soțul mereu se plânge de cât ii e de greu sau ca are problema x sau y,ca e depresiv,se plânge de copil iar copilul e mic,vrea atenție,are crize de tantrum și trebuie sa ma descurc și cu el si simt ca ma depășește un pic situația.
Degeaba o sa vorbesc cu ei,am încercat dar mama se scuza și ma face sa ma simt mai aiurea îl loc sa îmi explice ce vrea mai concret de la mine sau sa nu ma mai facă sa ma simt presata,soțul se enervează ca el are probleme,sa le rezolv eu dacă știu sa ii zic ca se plange (rezolv și eu probleme, dar nu ma plâng atat) iar copilul nu am cu cine sa îl las, unde sa îl duc sau ce sa fac altceva cu el.

1 răspuns:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Încearcă să prioritizezi task-urile, să te organizezi în pași mici și să ceri ajutor de la persoane de încredere când ai nevoie. Poți lua mici pauze pentru tine, chiar și 10 minute pe zi, pentru a te relaxa. Încearcă să comunici deschis cu soțul și mama ta despre cum te simți, dar și despre ce ai nevoie concret. Poate că ar fi util să ceri ajutor profesional pentru gestionarea stresului, dacă simți că situația devine prea apăsătoare.