Da. Are multa experienta. Dar ce e mai greu, ca nu te simti iubita sau ca nu ai pe cine iubi?
Niciuna dintre variantele tale nu are treabă cu singurătatea.
Pare a fi o altă întrebare.
Da, probabil asa e. Cred ca sunt eu in alt film.
Nu santem singuri pentru ca lumea e langa noi. Astept sa apara robotul femenin care imi ofera totul pe tava
De obicei se mai intampla sa ma mai intreb cand stau in camera cu luminile stinse pe la 2-3 dimineata butonand pc-ul: Ce fac cu viata mea? Dar dupa ma trezesc la realitate si imi amintesc cat de bine o duc de fapt si ca ar trebui sa apreciez ceea ce am.Te sfatuiesc sa faci la fel.
Stiu ca poate e pe langa subiect dar poate te ajuta.
In fine, la ce te referi prin ''singuratate'' mai exact?
Eu nu consider singuratatea o problema, chiar ma ajuta sa ma descopar mai bine si sa fiu independenta. Daca crezi ca e o problema, poate ar trebui sa schimbi ceva
Singurătatea poate fi învinsă însă cu mult exercițiu. Eu sunt o persoană însingurată, nu am prea mulți prieteni, locuiesc singur, însă sunt fericit de aceste realizări ale mele.
Singurătatea poate fi prietenul tău dacă o înțelegi ce vrea de la tine.
Eu sunt o persoană ce disfrut singurătatea, dar chiar și așa uneori îmi este foarte complicat să facă față singurătăți. Simt nevoia să împart anumite lucruri, momente, opinii, gusturi, păreri, etc cu cineva și nu am cu cine.
Totusi prefer să stau singură decât să mă risc să am parte de prietenii false sai iubiri mincinoase. Poate că într-o zi îmi voi găsi și eu persoana potrivită, dar totuși până când asta se va întâmpla mai am de luptat cu mine însumi și cu singurătatea mea. Nu am încotro.