Faci o adevarata echilibristica pentru a nu-i pune la un loc pe cei care nu se inteleg intre ei. Te intalnesti cu ei separat, incerci sa nu discuti despre unii in prezenta celorlalti. Uneori e chiar dificil de impacat capra cu varza.
Bafta!
Daca sunt baiat si fata si nu se inteleg, incerc sa ii cuplez. Extremele se atrag, deci ar trebui sa meargaDaca sunt ambii baieti ii pun fata in fata sa isi spuna fata in fata care e treaba si sa isi dea mana, iar daca sunt fete le las in pace
Eu ma confrunt cu problema asta si e foarte greu.
Nu pot sa ii inteleg! Unul zice ca de ce stau cu ala ca nu stiu ce altul ca stau mai mult cu celalalt...se cearta mereu cand se intalnesc si eu pic intre ei si trebuie sa ii despart.Am zis ca trebuie sa ii fac sa se inteleaga intr-un fel. Dar crezi ca merge?!Cica era totul ok o zi, doua...si dupa aia iar ii vedeam ca se cearta.
Eu incerc cat posibil sa ii impac...sa se inteleaga si sa reusesc sa stau cu toata lumea.
E greu sa fii arbitru intre prieteni si sa vezi care are dreptate si de ce s-au suparat unii pe altii. Asa ca poti sa incerci sa clarifici problema care i-a invrajbit dar daca nu reusesti, nu trebuie sa te culpabilizezi pentru ca tu nu esti vinovat ca ei nu se inteleg.
Tu trebuie sa eviti sa te intalnesti, in acelasi timp cu prietenii "beligeranti" si sa incerci sa ramai prieten cu toti.
Dar stiu ca tu poti si cu o mica ironie sa-i faci sa se simta prost pentru ca s-au suparat de la o "prostioara" si atunci poate ca, se vor "destepta" si vor depune "armele". Incearca, incercare moarte n-are.
Am trecut si eu printr'o perioada de genul... una zicea ca de ce nu ma duc la ea, cealalta ca la ea, dupa aia se suparau ...am avut o discutie serioasa(din aia cu plansete ) si am explicat ca tin la amandoua si ca nu ma pot impartii...si dupa aceea a fost bine...acum slava domnului ca nu mai trebuie sa ma confrunt cu asa ceva
Vi cu lupu si cu iepurli ))...nu toate caracterele sunt la fel, unele se atrag altele se resing si orice ai face nu le poti schimba polaritatea...
Este bine sa LASI rezolvarea problemelor sa vina de la sine. Poate uneori nu esti atat de obiectiv pe cat ti-ai dori. Poti in cel mai bun caz sa-ti expui parerea vis-a-vis de situatia creata.
Succes!