Pai dau întâi banii pe chestii importante, rate, facturi, mâncare și pe urmă cine dracu mai are chef să dea bani pe prostii
Ești nefericită. Te pierzi in eliberările de dopamină pe care le ai când cumperi... lucruri.
Mergi la sursa, afla ce îți lipsește de fapt și de ce încerci să îți cumperi fericirea.
E amuzant ca eu am fix problema opusa, trebuie sa ma fortez sa merg sa-mi iau haine si sa nu mai port aceleasi 10 camasi in fiecare zi
Intrebarea mea e : iti aduc bucurie chestiile astea? Inteleg ca cel mai bine e sa strangi bani mereu, dar pana in ce punct? Eu dau banii aiurea pe alte chestii, dar chiar simt ca viata mea ar fi mai greu de suportat daca mi-as impune sa economisesc tot ce pot.
Eu nu cumpar haine asa des fiindca nu am bani, dar cand am bani (de ziua mea de nastere, de craciun etc.) ii cheltuiesc pe toti, nu economisesc deloc. Cred ca fac asta fiindca lucrurile pe care le achizitionesc imi aduc fericire si ma ajuta la stima de sine.
Ești o fată simpatică și nu ești singura.
Și eu cheltuiesc foarte mult.
Dar am descoperit că multe lucruri le cumpăr doar pentru ca sunt ieftine, de multe ori nu am nevoie de ele.
Alteori le cumpăr pentru calitatea foarte bună, am sau nu am nevoie de ele.
Ochii văd, inima cere.
GaBrYeLa18 întreabă:
muziclive întreabă: