anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum functioneaza creierul tau?

Stiai ca anumiti oameni aud o voce in gand? Vvocea interioara? Ei bine, sa stii ca unii oameni nu o fac.
Stiai ca anumiti oameni pot sa repete un cuvant in gand, fara sa deschida gura in timp ce se uita in oglinda dar altii nu o pot face fara sa deschida gura?
Stiai ca anumiti oameni cand inchid ochii pot vizualiza un obiect fara problem, altii ii pot schimba culoare in minte si unii oameni il pot pana si imparti in bucati sau il pot vizualiza ca pe o schita 3D? Ei bine, unii oameni nu o pot face, unii oameni vad doar negru cand inchid ochii.

Cum functioneaza creierul tau, care din exemplele de mai sus se aplica pentru tine?

4 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Creierul meu e plin de lautari.

| Mayhem666 a răspuns:

Aud vocea interioara (si daca vreau, pot sa schimb si vocea cu cea a unui cunoscut).
Pot sa repet un cuvant in gand fara sa deschid gura.
Pot vizualiza obiecte si le pot schimba culoarea (si pot face asta atat cu ochii inchisi cat si cu ochii deschisi).

Stiam ca exista oameni care nu pot vizualiza obiecte in mintea lor, dar despre restul nu stiam.

| 1997onur a răspuns:

Pot zbura in vis -_-

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt acela care poate vizualiza cu precizie un obiect in minte atunci cand inchid ochii si care poate repeta un cuvant sau mai multe in gand fara ca macar sa-si miste buzele.

Asta functioneaza creierul meu.