Sunt ciudati, mega ciudati, adica da-o dracu, sa nu mananci tu un gratar apetisant, o shaorma de pui, un kebab, un burger si toate cele. Am facut un test o zi, am incercat sa mananc la o masa ceva absolut vegan, adica fara proteina animala,, dupa nici 1 ora mi se facuse foame si am zis ca nu-i de mine asa ceva si mi-am bagat picioarele in ele de teste, raman carnist, ca fara ea as slabi enorm.
Se comportă ca orice alți obsedați monoideici, nimic mai mult. Urăsc pe cine nu este de acord cu ei.
Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar singurii vegani pe care i-am remarcat, aveau alte afectiuni psihice, si cautau sa atraga atentia asupra deciziei lor de "a posti" permanent.
Carnivori obsedati... Nu prea vad, sau ii ignor. Romanii in general sunt obsedati de gratare. Si mie imi plac, dar carnea nu e alimentul suprem. Prefer oricand lactate, legume sau fructe.
Veganismul e un cult,credinta,dogma multi sunt doar ca fie mai diferiti decat alti ca asa e moda,dar multi mai baga si un gratar pe ascuns,in fapt studile ce dovedesc? Ca contează genetica mult,poti consuma fructe,legume si sa ai cancer,colesterol mare si sa faci infart,multi vegani nici nu fumeaza,nu consuma mult alcool, fac sport, gandesc pozitiv, desi fiecare factor conteaza in viata, repet daca ai o genetica predispusa la boli asta e
anonim_4396 întreabă: