Întrebare recomandată | KarlLagerfeld a întrebat:

Cum gestionați frustrarea? Cum o contracarați?

Răspuns Câştigător
| siriusblack98 a răspuns:

Depinde in ce consta frustrarea respectiva, adica motivul ei. Daca e pentru ca m-am certat cu cineva, evit contactul cu respectiva persoana o perioada de timp si imi vad de ale mele. Daca e din alte motive gen nu stiu...financiar sau ca am luat eu o alegere proasta atunci ma concentrez pe rezolvarea problemei dar niciodata nu iau decizii atunci pe moment. Astept pana a doua zi dupa ce am dormit bine.
Ca si contracarare...nu raman decat hobby-urile si odihna.

| KarlLagerfeld explică (pentru siriusblack98):

Tu la orice dai răspunsuri utile laughing vb serios!

| siriusblack98 a răspuns (pentru KarlLagerfeld):

Bai ma bucur daca pot ajuta, de asta si stau pe TPU cand pot. Stiu cum este sa nu te ajute nimeni nici macar cu un sfat sau o vorba buna.

| KarlLagerfeld explică (pentru siriusblack98):

Ești top la răspunsuri,tu chiar ajuți comunitatea nu gluma,și ești serios, matur! Nu te ajuta nici neamul daca ești la greu și nu ai valuta, numai de uși închise dai. Sunt surprins că nu mai sunt așa de mulți idioți pe aici, e boring dar tot odată sunt oameni ok cu empatie. In realitate numai gunoaie găsești, rar dai de un om de doamne ajuta.

26 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Frustrările pe termen lung se pot rezolva, eu unu incerc sa fac ceva în privința asta

| KarlLagerfeld explică (pentru RAY):

Anume ce? Pai sunt frate că trăiesc într-o țară de idioți care râd de mine că am o mutră de speriat de la anxietate sau că tremur de la emoții în public! Nu realizează cat de ușor pot rămâne fără acel râs daca eu mă cobor la nivelul lor, dar mi milă că mă cunosc la nervi! Cum sa razi de un om cu probleme? Numai noi suntem așa de needucați ca popor!

| RAY a răspuns (pentru KarlLagerfeld):

Si eu am primit bulling știu cum este

Nu e bullying doar unii care sunt tineri rad când îmi văd simptomele anxietății.

Și eu am anexitate, adhd, depresie

Ai dar nu ai simptome fizice in public serioase care sa îți strice imaginea, sa râdă unii prosti de tine, e ca și cum nu ai avea, nu știe nimeni că ai probleme că nu se vad.

Anxietate oricine are,dar agorafobia este gravă, tot anxietate este dar extrema! Daca eu care sunt un om atât de al dracu nu îi pot face față, pe altul l-ar distruge complet, de frica nu ar ieși deloc din casă! Nu mai confundați anxietatea cu agorafobia! E un chin sa trăiești cu așa ceva inimaginabil de mare. Asta e iadul agorafobia, nimic nu te chinuie mai rău decât fobia asta

Atacuri de panica nu are oricine,sufocare,frica, amețeli, stări de leșin, frica involuntară, gânduri paranoice

Https://ro.m.wikipedia.org/......en%C8%9Bie știi cum să uiți totul instant? Sa reacționezi impulsiv, compulsiv? Sa nu te poți concentra? Sa nu poți face nici un plan? Sa îți fie mereu somn, sa fii că un zombi? Normal că au ras, și eu mai rad

Dificultăți în a fi foarte atent la detalii
probleme în a fi atent la sarcini
probleme în organizarea sarcinilor și activităților
pierde lucruri necesare pentru îndeplinirea sarcinilor
se manifestă uituc în activitățile zilnice
are o perioadă de atenție mai scurtă și este distras ușor
dificultăți cu lucrul structurat pentru școală
dificultăți în îndeplinirea sarcinilor care sunt plictisitoare sau consumă timp
incapabil să stea locului
se fâțâite, se agită pe scaun
părăsește scaunul în situații nepotrivite
își asumă riscuri gândindu-se puțin la consecințe
„pe fugă" sau „condus de un motor"
vorbește mai mult decât alții
adesea răspunde rapid
are probleme în a-și aștepta rândul
întrerupe sau se bagă în conversații

Agorafobia e mai nasoala decât atacul de panica că simti o spaima constant in momentul in care ieși, care nu prea se diminuează daca nu cunoști mecanismele, de la ce vine frica și gândurile și cum sa o depășești. Expunere am făcut și eu și degeaba nu am scăpat de ea.

De ce e normal? Daca unul nu are un picior razi de el? Râdem de osmenii cu probleme? De aia nu ne suporta nimeni și ne fac țigani

Ai și tu probleme serioase ce sa zic da nu se vede pe tine că le ai in așa fel sa te vadă lumea! Eu in casa sunt ok când ies e iadul

Mă refer că și eu rad când am chestii adhd, eu plâng când văd așa ceva, dar îmi dă și motivație

Daca nu ies din casa mor de foame + că ajuta la anexitate + mai întâlnesc oameni buni

Cu toți avem suferințe crede-mă

Ies și eu chiar daca mă rupe,trebuia să mă vindec dar văd că nu am scăpat de agorafobia asta. Mi-a cam stricat imaginea lumea crede că am Parkinson și de aia tremur,da eu de fapt de la agorafobie tremur in casa nu tremur sunt ok! Când ai Parkinson tremuri și în casa,peste tot! Sunt doar emoții foarte puternice atâta tot,dar lumea judeca am văzut! Te marginalizează! Știu că toți avem că nu sunt prost dar nu vrei sa știi ce chinuitoare e agorafobia și te face de râs din cauza că tremuri, te vede lumea, și mersul ți-l afectează, merg aiurea de când am așa ceva, mă împiedic câteodată da de la spaima aia ca nu știu și nu pot sa o controlez! Lumea când vede că ai probleme că trenuri sau ești speriat pe strada îți pune etichete și devii ostracizat! Daca sufeream fara să mă vadă lumea e ok dar simptomele fizice le vad toți când sunt panicat, le-au văzut și din zona și mă tot bârfesc prostii dar îmi fac nevoile fiziologice pe ei!
Suntem campioni la bârfe așa răutate nu am văzut și ne dăm popor creștin!

Fete cunoști din Timișoara?

Pai razi de tine da nu de alții! E o diferență!

Cliente,da

| LisaJulie a răspuns:

Eu incerc sa numar pana la 10 ca sa ma calmez

| KarlLagerfeld explică (pentru LisaJulie):

Înseamnă că frustrarea e aproape 0 daca aceasta tehnica funcționează

| alfons2390 a răspuns:

Ma las prada ei pana innebunesc si adorm.

Întrebări similare