| sobolan_8640 a întrebat:

Cum ii dau de inteles unui baiat sau cum sa ii spun ca nu vreau sa fim impreuna? intotdeauna am spus direct ce am avut de spus dar in cazul asta chiar nu pot deoarece noi ne cunoastem de foarte mult timp, ne'am inteles foarte bine dar de curand am aflat ca el ma place...stiam asta si pot sa spun ca am profitat de chestia asta uneori, desi stiam ca nu e bine ceea ce fac, in sensul ca i'am dat sperante in zadar, desi stiam ca nu voi fi niciodata cu el...regret enorm de mult ca am mers destul de departe iar acum nu stiu cum sa ii spun ca nu vreau nimic cu el deoarece nu vreau sa il fac sa se simta prost

1 răspuns:
| Ramonaaaa a răspuns:

Bunabatting eyelashes!
In momentul in care nu iti place si nu simti nimic pentru un baiat, nu ai dreptul sa profiti de faptul ca stii ca el te place in interesul tau.Foarte urat!
In momentul in care tie nu iti place si nu simti nimic pentru un baiat nu ii dai sperante in zadar.Tai acest sentiment de la radacina si el, probabil, va disparea in timp.
Dar tu nu ai facut acest lucru.Ai profitat de el si i-ai dat sperante.Ai facut exact ce nu trebuia sa faci si acum suporti consecintele.
Nu ma intelege gresit.Eu nu te cunosc, deci nu te judec.Doar iti spun ca ai gresit chiar daca nu am acest drept.Cine sunt eu sa iti spun ca ai gresit? Nimeni in viata ta dar totusi o persoana care priveste lucrurile dintr-o perspectiva obiectiva.
Ce ai de facut?
Inviti baiatul intr-un loc pentru a purta o discutie importanta.Ii spui clar ca nu il placi, nu simti nimic pentru el.Il vezi ca pe un amic si iti pare rau ca i-ai dat sperante.Ai facut-o fara sa stii ca vor fi consecinte.Iti pare rau dar speri ca el sa inteleaga situatia si sa accepte sa ramaneti amici pentru ca va cunoasteti totusi de mult timp.
Bafta si numai bine!