Iubirea nu poate fi rasplatita decat prin iubire. Iubeste-l, fa-l la randul tau fericit, fii mereu sincera cu el, evita sa faci ceva ce l-ar intrista.
Un om normal nu cere dovezi de dragoste, nu e nevoie sa faci vreun efort ca partenerul sa fie convins ca il iubesti, e de ajuns sa simti asta si restul se observa usor. Daca totusi esti in pana de idei varianta cu menage a 3 ramane o surpriza placuta pe care o poti face
Iti dai seama ca a fost o gluma, evident ca ce a zis leonardk e suficient si stii si tu ca asa e.
In 3 ani sigur ai ajuns sa il cunosti foarte bine. gandeste-te la ce ii place lui cel mai mult sa faca si ofera-i posibilitatea. sau gandeste-te la ceva ce isi doreste de mult dar nu si-a luat si probabil are impresia ca nici macar nu erai atenta la ce zice.
atunci cand iubesti atat de mult cel mai frumos cadou e prezenta persoanei iubite si o simpla vorba. (si eu cu prietenul meu suntem impreuna de mult si cand vin sarbatorile nici macar nu ne facem cadouri, doar facem pe cat posibil sa fim impreuna).
Iubeste-l necontenit si va fi mutumit...... poti sa ii faci o surpriza frumoasa, sa il duci undeva unde ii place, in orasul sau natal sau sa faceti o excursie in bulgaria, e ft aproape si e frumos(nu uita ca nu e scump)...
Iti zic eu ce sa faci de ziua lui. Pas cu pas.
Il chemi la tine acasa, te imbraci in cel mai sexy mod cu putinta. Treci pe la sex - shop inainte daca nu ai incercat costumase sau ceva de genul. Barbatii pot fi multumiti foarte usor. Au nevoie de doua lucruri : mancare si sex, in ordinea asta.
Deci :
pregatesti o cina gustoasa cu ce-i place lui mai mult
Gasesti un vin bun
Te imbraci extrem de sexy
Cand intra pe usa ii spui sa inchida ochii, il legi cu o esarfa si ii spui ca singura conditie pentru seara respectiva este sa nu te atinga timp de o ora.
Pui masa si te misti prin fata lui ca sa il provoci. ( crede-ma ca nivelul lui de testosteron urca pana la tavan)
.de aici incolo improvizati.
P. S... Nu ii fa cadouri. mai bine creezi un moment ca asta.
Niki chair asa mersi nu nu nu totusi ma asteptam la alt raspdin partea ta
Bn cristacheceliute mersi muult asa a spus si el si cred ca e cea mai mae dovada am ajuns si eu la ideea aceasta:*:*:*mersi mult:*:*
#quitul# ti s pare ca sunt mica? eu totusi am o relatie serioasa da ce parere ai de alea care isi incep viata sexuala la 12 ani si au cate 2 copi la 17? aa? uite saty spun eu tye am relatie d 3 ani aproape si mi-am inceput viata sexuala nici mai mult nici mai potyn d 17 ani si in dec fac 18hmmm... ce parere ai am facut bine?
Fa-ma sa inteleg. tu ai 17 ani, el 26 (lol) si stai cu el de cand aveai 14 ani( iar el 23). ma tu nu ai ce face la varsta asta