| pysyk17rasfatat a întrebat:

Cum ii pot multumi iubitului mei meu ca ma iubeste si ma face cea mai fericita? vreau sai dovedesc ca il iubesc la fel d mult si este totul pentru mine d ziua lui in octombrie facem 3 ani impreuna si il iubesc enorm si ne intelgem super bine in ciuda diferentei dintre noi d 9 ani si vreau cumva sa-i demonstrez chiar daca el spune ca nu e nevoie este de ajuns sa il iubescsad:*

Răspuns Câştigător
leonardk
| leonardk a răspuns:

Iubirea nu poate fi rasplatita decat prin iubire. Iubeste-l, fa-l la randul tau fericit, fii mereu sincera cu el, evita sa faci ceva ce l-ar intrista.

12 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Un om normal nu cere dovezi de dragoste, nu e nevoie sa faci vreun efort ca partenerul sa fie convins ca il iubesti, e de ajuns sa simti asta si restul se observa usor. Daca totusi esti in pana de idei varianta cu menage a 3 ramane o surpriza placuta pe care o poti face rolling on the floor

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Iti dai seama ca a fost o gluma, evident ca ce a zis leonardk e suficient si stii si tu ca asa e.

| yuli10 a răspuns:

In 3 ani sigur ai ajuns sa il cunosti foarte bine. gandeste-te la ce ii place lui cel mai mult sa faca si ofera-i posibilitatea. sau gandeste-te la ceva ce isi doreste de mult dar nu si-a luat si probabil are impresia ca nici macar nu erai atenta la ce zice.
atunci cand iubesti atat de mult cel mai frumos cadou e prezenta persoanei iubite si o simpla vorba. (si eu cu prietenul meu suntem impreuna de mult si cand vin sarbatorile nici macar nu ne facem cadouri, doar facem pe cat posibil sa fim impreuna).

| marie a răspuns:

Iubeste-l necontenit si va fi mutumit...happy... poti sa ii faci o surpriza frumoasa, sa il duci undeva unde ii place, in orasul sau natal sau sa faceti o excursie in bulgaria, e ft aproape si e frumos(nu uita ca nu e scump)...

| volt a răspuns:

Iti zic eu ce sa faci de ziua lui. Pas cu pas.

Il chemi la tine acasa, te imbraci in cel mai sexy mod cu putinta. Treci pe la sex - shop inainte daca nu ai incercat costumase sau ceva de genul. Barbatii pot fi multumiti foarte usor. Au nevoie de doua lucruri : mancare si sex, in ordinea asta.

Deci :

pregatesti o cina gustoasa cu ce-i place lui mai mult
Gasesti un vin bun
Te imbraci extrem de sexy
Cand intra pe usa ii spui sa inchida ochii, il legi cu o esarfa si ii spui ca singura conditie pentru seara respectiva este sa nu te atinga timp de o ora.
Pui masa si te misti prin fata lui ca sa il provoci. ( crede-ma ca nivelul lui de testosteron urca pana la tavan)

.de aici incolo improvizati.

P. S... Nu ii fa cadouri. mai bine creezi un moment ca asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu poezii?big grin

| pysyk17rasfatat explică:

Niki chair asa mersi nu nu nu happytotusi ma asteptam la alt raspwinkingdin partea tasad

Bn cristacheceliute mersi muult asa a spus si el si cred ca e cea mai mae dovada am ajuns si eu la ideea aceastatongue:*:*:*mersi mult:*:*

#quitul# ti s pare ca sunt mica? eu totusi am o relatie serioasa da ce parere ai de alea care isi incep viata sexuala la 12 ani si au cate 2 copi la 17? aa? uite saty spun eu tye am relatie d 3 ani aproape si mi-am inceput viata sexuala nici mai mult nici mai potyn d 17 ani si in dec fac 18hmmm... ce parere ai am facut bine?winking

Copii scuzetongue

| quintul a răspuns:

Fa-ma sa inteleg. tu ai 17 ani, el 26 (lol) si stai cu el de cand aveai 14 ani( iar el 23). ma tu nu ai ce face la varsta asta thinking

| micronrt a răspuns:

Emană cât mai multă energie pozitivă.